€ 1.750,00
ex btw per maand

Verdronkenoord 131, 1811 BD Alkmaar, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Verdronkenoord 131 Alkmaar
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 65.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.750,00
  • Terras: Nee
  • Referentie: VMH5-2592

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig knus restaurant gesitueerd op de 1e etage aan het Verdronkenoord in het centrum van Alkmaar.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

 

Type Horeca:   
Restaurant op de 1e verdieping.

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie, bestaande uit de inventaris, goodwill en handelsnaam alsmede het intellectueel eigendom. Gelegen in het centrum van Alkmaar, op de 1e verdieping aan de Platte Stenenburg op het Verdronkenoord in Alkmaar.

Omschrijving object:
Dit gezellige en unieke restaurant ligt op de 1e etage midden in het centrum van Alkmaar. Het bedrijf is gevestigd in een prachtig monumentaal pand op het Verdronkenoord aan de Platte Stenenburg tegenover de Visbanken van Alkmaar [Alkmaars erfgoed].

Op de begane grond is een café gesitueerd en een terrasboot waar kleine gerechtjes geserveerd kunnen worden.

Het restaurant is sfeervol ingericht en heeft een open keuken. De gasten zitten dichtbij de keuken en de bediening wat zorgt voor een intieme en huiselijke sfeer. De compactheid maakt het een knus bedrijf, één van de grote waarde en onderdeel van het succes.

Alle apparatuur is goed onderhouden en van A-kwaliteit, de steamer is recent aangeschaft en verkeerd in nieuwstaat. Zowel de toiletten als de entree, het restaurant en de keuken geven een verzorgde indruk.

Indeling van het bedrijf:
Via de entree welke gezamenlijk is met het onder gelegen café loopt u via de trap op naar de 1e  verdieping. Hier komt u in een voorportaal terecht met de toiletten en opgang naar de 2e verdieping (privé).

Binnengekomen in het restaurant loopt u direct tegen een grote stamtafel aan waar tenminste 8 stoelen kunnen staan. Aan de linkerzijde richting de grote raampartijen bevindt zich het restaurant. Rechts een buffetbar met direct daar achter de openkeuken.

De keuken is gescheiden van de spoelkeuken. Achter de keuken is nog een klein terras balkon welke in de coronatijd ook werd gebruikt als terras. Over het terras gelopen komt u uit bij het magazijn.

Website:
https://www.heerlijknel.nl

Personeel:
De kok heeft vast contract voor 30 uur, één persoon bediening heeft een vast contract van 20 uur.

Terras:
Dit bedrijf heeft geen eigen terras. Er zijn afspraken gemaakt over plateservice broodjes en bittergarnituur welke op het terras genuttigd kunnen worden. Verkoop van drank is uitgesloten.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week.

Parkeerruimte:
De gehele binnenstad van Alkmaar het is betaald parkeren. Op circa 7 minuten afstand is een parkeergarage. Verder is er in de avonduren de mogelijkheid om in de straten achter deze uitgaan gebieden te parkeren.

Bijzonderheden:
Graag nodigen wij u uit om dit prachtige restaurant te komen bezichtigen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: info@hvab.nl of bel naar ons kantoor via 072-509 0770.

Kenmerken

  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu