Op aanvraag

Zeevogelkijkpunt Camperduin, Heereweg 411, 1871 GL Schoorl, Nederland
  • Adres: Heereweg 409, 1871 GL Schoorl
  • Soort:
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2587

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig uniek gelegen strandpaviljoen met 46 strandhuisjes aan de Noord-Hollandse kust in Camperduin/-Schoorl.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Strandpaviljoen met 46 strandhuisjes op een unieke locatie aan de Noord-Hollandse kust.

Soort/locatie:
Het betreft hier de jaarrond exploitatie inclusief de inventaris, opstallen, vergunningen en huurovereenkomst. Het “strandpaviljoen Luctor et Emergo” ligt op het strand van Camperduin voor de Honds Bossche Zeewering aan de Schoorlse duinen, onderdeel van de Gemeente Bergen (Provincie Noord-Holland).

Deze locatie is uniek aan de Nederlandse stranden door de ligging. Het strand waarop het paviljoen is gevestigd is gerealiseerd als versteviging van de kust in 2014 en 2015 tussen Camperduin en Petten. De strook van ruim 500 meter is voor de kust opgespoten. [Onderdeel van “het Deltaplan”]. Dit is het grootste Duingebied van Nederland.

Strandpacht.
€ 19.800 per jaar.

Omschrijving object:
Dit schitterende strandpaviljoen is slechts 5 jaar oud en is zeer goed onderhouden. Het paviljoen is gelegen op werkelijk een prachtige locatie en beschikt over een jaarrond exploitatievergunning. Het paviljoen is gebouwd door de firma Meerkerk, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van strandpaviljoens.

Het strandpaviljoen is ruim opgezet met grote terrassen die prachtig uitzicht geven over de Noord-Hollandse kust. Bij aankomst op het strand loopt u direct langs een Kiosk waar de strandstoelen en bedden verhuren zit. Tevens wordt hier een kop koffie, frisdranken en ijs verkocht. Naar boven gelopen op het paviljoen op kunt u direct genieten van het schitterende uitzicht over de zee. Het paviljoen is voorzien van hoge terrasschotten zodat er ook bij wat minder weer heerlijk buiten kan worden gezeten.

Het paviljoen is van binnen ruim opgezet met een grote bar/buffet en rondom zeezicht. De keuken voorziet van een lunch en avond kaart. De keuken is ruim opgezet en heeft een grote capaciteit zodat ook op zeer drukke dagen, iedereen goed geholpen kan worden. De apparatuur is van A kwaliteit en de routing van de keuken is goed. Ook de ventilatie en technische installaties zijn goede kwaliteit en prima onderhouden.

Dit is een unieke kans voor een goed ondernemersstel om hun droom aan de Noord-Hollandse kust te verwezenlijken. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Indeling:
Zie de plattegrond in de afbeeldingen.

Bestemming:
Dag recreatie 1 [Jaarrond exploitatie/ Horeca 1], strand en terras met dag en avondexploitatie.

Website:
https://www.luctoretemergo.info/Luctor-et-Emergo/

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op circa 350 m van het paviljoen is er voldoende parkeergelegenheid. Verder voorziet het paviljoen in een aantal privéplekken die niet voor het publiek toegankelijk zijn. Ook voor fietsers en scooters is er in de directe omgeving van het strandpaviljoen ruim voldoende stallingsgelegenheid.

Strandhuisjes:
Naast het paviljoen bevinden zich 46 strandhuisjes welke per seizoen worden verhuurd en welke in de wintermaanden worden opgeslagen. De huisjes zijn net als het paviljoen in nieuwstaat.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 077 of via het contactformulier.

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu