€ 735.000,00
k.k.

Molenstraat 18, 1741 GK Schagen, Nederland
  • Adres: Molenstraat 16 Schagen
  • Onroerend goed: Koop
  • Prijs onroerend goed: € 735.000,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2585

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Prachtig horecapand bestaande uit een restaurant en een ruime bovenwoning gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:                                                                  
Horecapand met een ruime bovenwoning (5-kamer appartement) en een eigen parkeergelegenheid. Met aan de achterzijde ontwikkelingsmogelijkheden.

Soort/locatie:
Exploitatie die wordt aangeboden inclusief de inventaris en het onroerend goed in op een A locatie in het centrum van Schagen (Gemeente Schagen provincie Noord-Holland).

Bestemming:
Horeca 2

Kadastrale gegevens;
Gemeente Schagen sectie C nr: 2669 Bedrijvigheid [horeca] groot circa 361m2.

Vetput:
ja aanwezig inpandig

Omschrijving object
Dit schitterende horecapand met ruime bovenwoning  (5-kamer appartement) en eigen parkeergelegenheid is gelegen aan de Molenstraat in het centrum van Schagen.  Het object ligt in het winkel- en horecaconcentratiegebied aan de Molenstraat in Schagen.

De gebouwen zijn een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd. Mede hierdoor verkeerd het pand op dit moment in een uitstekend staat van onderhoud. Het bovengelegen appartement is ruim opgezet en netjes ingericht. Er bestaan zelfs mogelijkheden tot creëren van een extra appartement op de 2e verdieping.  Aan de achterzijde van het pand bevinden zich op de 1e  verdieping de toiletgroepen en is een  kantoorruimte. Daarnaast heeft het pand een eigen parkeerterrein voor een aantal auto’s.

Het object ligt aan de Molenstraat in het winkel- en horecaconcentratiegebied van Schagen. Bij binnenkomst in het pand merkt u direct de warmte en ziet u de eigentijdse sfeervolle inrichting waardoor iedereen zich hier gelijk thuis voelt. Op dit moment wordt er een goedlopend Mexicaans horecaconcept gevoerd. De onderneming is echter zo ingericht dat het met weinig middelen makkelijk kan switchen naar een ander concept.

Zowel de inventaris als het pand verkeren in zeer goede staat. De inventaris van de onderneming is goed onderhouden. Met uitzondering van de coronapandemie periode heeft het bedrijf altijd mooie cijfers laten zien.

Indeling van het bedrijf:
Ruime entree met openslaande deuren, groot restaurant met verkoopruimte en een mooie bar met een openkeuken. Achter in een het pand is een  2e restaurant met een trap naar 1e verdieping voor de toiletten en het kantoor. Geheel achter in de zaak is een groot magazijn.

Het appartement is c.a. 160m2 groot en verdeeld over de 1e en 2e verdieping met een eigen opgang. Het appartement bestaat uit een ruime overloop, een badkamer, een waskamer, drie grote slaapkamers en een woonkamer en keuken. Op de 2e verdieping nog een grote slaapkamer. Een groot dakterras van ongeveer 100m2

Bedrijfswoning:
Ja een ruim 5-kamer appartement van c.a. 160m2.

Personeel:
In overleg.

Terras:
Beperkt en alleen tegen de buitengevel.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Aan de achterzijde van het pand bevind een eigen parkeerterrein voor tenminste 3 auto’s.

Bijzonderheden:
Dit pand zou in aanmerking kunnen komen voor een stukje herontwikkeling aan de achterzijde.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 320 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 220 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu