€ 2.907,00
ex btw p.m.

Warder 128a, 1473 PH Warder, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Warder 128A, 1473 PH Warder
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 57.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 2.907,00
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2582

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Schitterend café-restaurant met een bedrijfswoning, zalen, serre en 3 optionele suites in Warder (Noord-Holland).

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Type Horeca:   
Café-restaurant met bedrijfswoning.

Soort/locatie:
Exploitatie, gelegen in het dorp Warder, gelegen in Waterland, tussen Purmerend en Hoorn.

Opbouw huursom

Omschrijving object:
Dit schitterende horecabedrijf is gelegen in het gebied “Waterland” onder de dijk van het IJsselmeer in een klein dorpsgemeenschap tussen de landerijen en op circa 25 minuten van Amsterdam.

Het bedrijf bestaat uit een sfeervol restaurant met een prachtige open serre waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. In de grote zaal is een podium met bar, hier wordt wekelijks veelvuldig gebruik gemaakt door diverse verenigingen en bedrijven die hier activiteiten.

De bedrijfswoning wordt op dit moment verhuurd aan arbeidsmigranten. Aan de achterzijde van het bedrijf is er de mogelijkheid om drie suites/- appartementen bij te huren voor het gebruik Bed&Breakfast. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Indeling van het bedrijf:
Buiten een schitterende serre met permanent terras, ruim restaurant met gezellige bar en een deels open keuken, ruime entree met de mogelijkheid direct naar de grote zaal te lopen, een grote zaal met een podium een eigen bar, ruime toilet groepen met een invalide toilet, ruime washok en magazijn.

Servicekosten/ VVE:
Energielasten

Bestemming:
Horeca 3

Vetput:
Aanwezig

Bedrijfswoning:
Ja van c.a 98m2.

Suites/ appartementen:                                              
Deze hebben een oppervlakte van c.a. 53m2, 54m2 en 72m2.

Terras:
Circa 120 m2 met circa 100 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Voldoende parkeergelegenheid op de openbareweg en 2 parkeerplekken op eigen terrein.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen AB INbef verder N.V.T.

Bijzonderheden:
De bedrijfswoning en de suites/ appartementen worden op dit moment permanent verhuurd aan derden. Het rendement van deze verhuur is zodanig dat er voor het café-restaurant een minimale huur overblijft.

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 342 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 250 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu