€ 1.200,00
vrij van btw per maand

Kuenenplein 3, 1944 RK Beverwijk, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Kuenenplein 3 1944 RK Beverwijk
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 65.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.200,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2579

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Snackbar-Grillroom gelegen op een gunstige locatie in een woonwijk met winkelcentrum in Beverwijk.

Type Horeca:   
Snackbar-grillroom,

Soort/locatie:
Exploitatie in een woonwijk met winkelcentrum [goed bereikbaar] in Beverwijk/ De IJmond provincie Noord-Holland.

Omschrijving object:
Dit prachtige horecabedrijf is gelegen in een woonwijk aan het Kuenenplein nabij het winkelcentra de Plantage en het Hilbersplein in Beverwijk.

In het voorjaar van 2020 is de zaak volledig opgeknapt en opnieuw ingericht. Alle apparatuur en inventaris verkeren is in goede conditie.

De huidige exploitant is al tientallen jaren een begrip in de regio van Beverwijk.  Al jarenlang komen hier gezinnen, bouwvakkers en vaste gasten genieten van de heerlijke friet en gril broodjes.

Vanwege de coronapandemie wordt er op dit moment voornamelijk afgehaald en thuisbezorgd. Rekening houdend met de beperkte openingstijden zijn de omzetten die op dit moment worden gegenereerd goed te noemen.

Door acute gezondheidsproblemen zijn de huidige exploitanten genoodzaakt hun bedrijf te verkopen. Het bedrijf is instap klaar en kan per direct worden overgenomen. Graag leiden wij u een keer rond om u de mogelijkheden te laten zien.

Indeling van het bedrijf:
Verkoop en bereidingsruimte, een kleine keuken, kantoortje en personeelstoilet.

Bestemming:
Enkelvoudig Gemengd [Horeca categorie 1 t/ 3].

Vetput:
Ja.

Personeel:
Nee

Terras:
Circa 20m2 [op openbaar terrein mogelijkheden voor uitbreiding maar zal vergunning voor aangevraagd moeten worden]

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Voor de zaak [vrij parkeren].

Neem voor meer informatie over dit object contact op met ons kantoor via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu