€ 3.200,00
vrij van btw per maand

Noorderweg 9, 1757 PC Oudesluis, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Noorderweg 9
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 99.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 3.200,00
 • Terras: Ja
 • Oppervlakte terras (m2): 40 m²
 • Referentie: VMH5-2578

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit hotel-café met restaurant en cafetaria gelegen op een prachtige locatie in de dorpskern van Oudesluis Noord-Holland.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:    
Hotel met Café, Restaurant en cafetaria.

Soort/locatie:
Exploitatie (te koop of te pachten). Gelegen in de dorpskern van Oudesluis langs drukke doorgaande weg, provincie Noord-Holland Noord.

Vraagprijs bij een pachtsituatie:
€ 6.000, – vrij van btw p.m.  inclusief de inventaris en dan geen overname. Bij een pachtconstructie zal de overeenkomst parallel lopen aan de hoofd huurovereenkomst. Hier is toestemming voor.

Omschrijving object:
Schitterend multifunctioneel horecabedrijf gelegen tussen Schagen en Anna Paulowna in het mooie dorp Oudesluis.

Het bedrijf is zeer compleet en netjes ingericht en beschikt over alle benodigde apparatuur. Het bedrijf heeft 8 keurige hotelkamers en thans is de zaal ingericht als restaurant, maar ook prima te gebruiken voor feesten en partijen. Tevens is er een cafetaria die beschikt over een eigen ingang. Het bedrijf behaald in de huidige formule prachtige omzetten.

Aan de voorzijde is een sfeervol dorpscafé gemaakt waar een goed glas bier kan worden gedronken of gewoon gezellig een biljart kant worden gespeelt.

Aan de achterzijde van de grote zaal is een terras boven het water. Tevens is er een bedrijfswoning aanwezig en behoort het realiseren van een 9e  hotelkamer tot de mogelijkheden. Het bedrijf is turn-key en is actief in een verzorgingsgebied van ruim 30.000 inwoners.

Afhaal/-bezorging:
Door de coronapandemie is de ondernemer op dit moment actief geworden met het afhalen/-bezorgen van maaltijden. Dit is een gat in de markt en vertegenwoordigt een behoorlijk stuk van de omzet.

Het bedrijf heeft een mooie stabiele basis omzet gecreëerd.

Indeling van het bedrijf:
Grote zaal/ restaurant met terras over het water, Hotelbar/ dorpscafé, bedrijfskeuken, Snackbar, terras en parkeerterrein, 8 hotelkamers, waskamer.

Bestemming:
Horeca 3

Vetput:
Ja

Websites:


Bedrijfswoning:
Beheerders appartement

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 40m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Aan de overzijde van de weg en rond het object ruim voldoende/ vrij parkeren

Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 072-509 077 of via het contractformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 324 m²
 • Oppervlakte keuken (m2): 1904 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 324 m²
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu