€ 495.000,00

De Zwaanstraat 0, 1949 BC Wijk aan Zee, Nederland
 • Adres: De Zwaanstraat 0 Wijk aan Zee
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 495.000,00
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2576

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit strandpaviljoen met geweldig uitzicht op zee is gelegen op 50 meter van de strandopgang Wijk aan Zee.

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Type Horeca:   
Strandpaviljoen/ seizoenbedrijf, bestaande uit de opstallen en bedrijfsexploitatie met de benodigde seizoensvergunningen (Seizoen van 1 maart tot 31 oktober).

Plaats/ Regio:
Het strand van Wijk aan Zee, op 50 meter van de strandopgang. Onderdeel van de gemeente Beverwijk [De Noord-Hollandse kust] boven het Noordzeekanaal “De IJmond”.

Pacht:
€ 7.300, – vrij van btw per jaar.

Bestemming:
Horeca

Omschrijving object:

Dit prachtige bedrijf is gelegen op een goede locatie aan het strand van Wijk aan Zee. De gemeente en provincie hebben een rondweg aangelegd waardoor Wijk aan Zee binnen 10 minuten van de A22 en de A9 te bereiken is. Ook het strand is de laatste jaren enorm opgeknapt.

Dit paviljoen staat al jaren bekend om zijn kind-vriendelijkheid en het prachtige terras met uiteraard uitzicht op Zee. Het is de perfecte locatie voor het organiseren van vrienden- en familiefeesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het bedrijf is netjes ingericht en voorzien van een palletkachel met keukenunits en moderne apparatuur. In verband met de het COVID-19 is het afgelopen jaar gekozen voor een afhaalcounter in plaats van bediening.

Reden van verkoop is dat de huidige eigenaar toe is aan een nieuwe uitdaging.

Indeling van het bedrijf:
Het Paviljoen kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Op dit moment bestaat het uit restaurantzaal met buffet/bar en een palletkachel [Het hoofdgebouw], een afhaalbuffet/ counter, een ruime keuken in 4 moderne units. Een toiletunit met voldoende sanitaire voorzieningen en 2 de units voor opslag.

Verder is er op het terrein ruimte voor een aantal speelattributen, zoals trampolines voor kinderen, heerlijke loungebanken een groot terras. Op het strand is er mogelijkheid voor de verhuur van strandbedden.

Bijzonderheden:
Dit bedrijf staat alleen in het zomerseizoen van 1 april tot 1 oktober. Op dit moment ligt het paviljoen opgeslagen. Bij overeenstemming is hulp bij de opbouw bespreekbaar.

Bedrijfswoning:
Nachtverblijf is toegestaan voor eigenaren

Terras en Buitenterrein:
Circa 240 m2 (maar nog uit te breiden) en de speeltuin van 280 m2

Personeel:
Vrij van personeel

Openingstijden:
Mogelijkheden: 7 dagen per week 1 maart tot 31 oktober. [Thans gebruikelijke seizoen van 1 april/ 1 oktober]

Parkeerruimte:
Het paviljoen is voor personeel en eigenaar goed te bereiken via betonplaten met 3 parkeerplaatsen.

Brouwerij verplichtingen:
Volledige bar met installatie is eigendom

Leveranciersverplichting:
N.V.T.

kom direct in contact met HVAB Horecamakelaardij via 072-509 0770 of maak gebruik van het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 165 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee
 • Jaren in bezit: 5

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu