€ 79.000,00

Groest 21 1211 CZ Hilversum
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Groest 21 Hilversum
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 79.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2559

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Café-restaurant met prachtig terras gelegen aan de Groest in het centrum van Hilversum.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Café-Restaurant {brasserie} met terras

Soort/locatie:
Exploitatie op A1-locatie aan de Groest in het centrum van Hilversum. Onderdeel van de Gemeente Hilversum provincie “De Gooi en Vecht streek” Noord-Holland.

Omschrijving van het object:
Dit prachtige bedrijf met een knipoog naar het verleden “Le Journal” is gelegen aan de Groest, in het  winkelgebied en-uitgaanscentrum van Hilversum. In de directe nabijheid zit onder andere de VUE bioscoop en zijn er meer dan voldoende parkeergarages.

Het bedrijf is gevestigd in een prachtig  oud monumentaal pand van Dagblad de Gooi en de Eemlander.

Bij binnenkomst komt u direct in het schitterende restaurant met hoge plafonds, een mooie bar en een sfeervolle inrichting.  Via de enorme trap komt u op de verdieping met daar een grote zaal die ideaal is voor feesten en partijen. Hier eveneens een grote bar en diverse gezellige hoekjes en zitjes met ramen die zorgen voor een mooi uitzicht over de winkelstraat. Achter in de zaak op de begane grond van het bedrijf zit de grote ruime keuken die voorzien is van alle gemakken en machines.

Het bedrijf is al jaren een begrip in Hilversum en omstreken en heeft voor de zaak een heerlijk terras waar men op de zonnige dagen geweldig uitzicht over de enorme winkelstraat.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime entree, een grote restaurant brasserie verkoopruimte, met een grote bar in diverse sfeervolle zitjes, een zeer ruimte keuken met een buitenplaats met grote opslag en koel/vriescellen, een kleine herenkamer, grote trap naar de 1ste verdieping naar de toiletten, een magazijn en grote feest ruimte feestzaal.

Website:
https://www.lejournalhilversum.nl.

Servicekosten/ VVE:
N.V.T.

Bestemming:
Horeca Categorie 2 & 3

Vet-put:
Ja

Personeel:
In overleg

Terras:
Circa 40 m2 met circa 40 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op een paar minuten afstand 3 grote parkeergarages

Bijzonderheden:
Heineken Brouwerijen Nederland is de verhuurder.

Kom direct met ons in contact via het contactformulier of bel ons kantoor op 072-509 0770.

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu