€ 450.000,00
K.k.

Zeestraat 67, 1942 AK Beverwijk, Nederland
 • Adres: Zeestraat 69
 • Soort:
 • Onroerend goed: Koop
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit horecapand met woonbestemming is gelegen aan de doorgaande weg van het centrum van Beverwijk naar Wijk aan Zee.

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Type Horeca:   
Restaurant-kookclub

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie met onroerend goed gelegen aan de doorgaande weg van het centrum van Beverwijk naar Wijk aan Zee, op 40 meter van stadshart Beverwijk.

Vraagprijs goodwill & inventaris en onroerend goed:
€ 450.000, – k.k. verdeling op aanvraag

Dit object is gelegen aan de Zeestraat in Beverwijk, een prachtige straat met statige panden. In de direct omgeving is een gemêleerd aanbod aan horeca, detailhandel, kantoren en woningen. Het pand heeft prachtige raampartijen verdeeld over twee verdiepingen en een zolder.

Al jaren wordt er door een aantal enthousiaste mannen een kookclub gerund. Deze wordt bezocht door circa 250 leden die hier wekelijks komen koken onder begeleiding van topchefs.

Het bedrijf is sfeervol ingericht met zowel op de begane grond als de eerste verdieping ruime keukens en een restaurant ruimte. Op de begane grond is een sfeervolle bar waar na alle kookactiviteiten een borreltje gedronken kan worden.

Het pand heeft een ruime bestemming en kan daarom dus ook voor andere doeleinden gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld wonen met atelier of kantoor.

Tijdens een bezichtiging in dit prachtige pand bespreken wij graag met de mogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Begane grond:

 • Entree met een lange gang naar de toiletgroepen, klein sfeervol barretje, ruime restaurantzaal, ruim opgezette keuken met gescheiden spoelkeuken en een magazijn;

Eerste verdieping:

 • Toilet, ruime keuken, een tweede restaurantruimte met wederom klein barretje, daarboven is een kruipzolder gelegen. Tevens heeft u vanuit hier toegang tot het platte dak van de begane grond;

Bedrijfswoning:
Nee, het pand heeft wel een woonbestemming

Bestemming:
Wonen bedrijvigheid [Horeca categorie 1, 2 en 3.] licht, middelzware en zware horeca.

Kadastrale gegevens;                                                  

 • Gemeente Beverwijk Sectie A nummer 6623 groot 115 m2

Vetput:
Nee

Website
https://dewijckerkookclub.nl

Personeel:
Nee

Terras:
Minimaal

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Op de openbare weg

kom direct in contact met HVAB Horecamakelaardij via 072-509 0770 of maak gebruik van het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 165 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu