€ 2.850,00
ex btw p.m.

Amstel 1, 1703 KA Heerhugowaard, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Heerhugowaard
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 285.000,00
  • Onroerend goed: Geen voorkeur
  • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het betreft hier een prachtig goed ingericht restaurant dat volledig is gerestyled in 2019, met aan de voorzijde een ruim terras.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Restaurant.

Soort/locatie:
Exploitatie, op A-Locatie binnen de gemeente Heerhugowaard, provincie Noord-Holland;

Bestemming:
Horeca 2/ 3

Vetput:
Ja

Omschrijving object:
Dit schitterende horecabedrijf is gelegen op een goede locatie in Heerhugowaard. Heerhugowaard heeft regio functie en telt inmiddels ruim 57.000 inwoners.

Het restaurant heeft een warme uitstraling en is in 2019 volledig gerestyled. Aan de voorzijde van het restaurant staat een heerlijk terras helemaal in mediterrane sferen.

Vanuit de keuken wordt op een moderne wijze met veel passie gekookt. De meest mooie gerechten van 2- tot 4 gangen diners worden hier geserveerd. Dit met invloeden uit Spanje, Vietnam en natuurlijk ook de Frans-Hollandse keuken. Vis, vlees, vegetarisch, kleine en grotere gerechten, de chef-kok maakt er samen met zijn team wat geweldigs van.

Dit prachtige bedrijf komt te koop omdat de eigenaren toe zijn aan een nieuwe uitdaging. De omzetten en resultaten van dit bedrijf zijn spectaculair! Wij zijn op zoek naar een waardige opvolger.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons kantoor.

Indeling van het bedrijf:
Entree, het restaurant/ verkoopruimte met en mooie bar, lange banken en leuke hoekjes en deels open keuken, toiletgroepen en een magazijn.

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 40 m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Ruim voldoende achter de zaak en op loopafstand

Meer informatie over dit prachtige object alleen op aanvraag, u kunt contact met ons opnemen via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu