€ 2.600,00
ex btw p.m.

Bilderdijkstraat 190II, 1053 LE Amsterdam, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Bilderdijkstraat 192h 1053 LE Amsterdam
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 135.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 2.600,00
  • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig restaurant gelegen in Amsterdam Oud-West met een een heerlijke Italiaanse keuken, gespecialiseerd in Glutenvrije Pizza’s.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Restaurant

Soort/locatie:
Het betreft hier een exploitatie welke inclusief de inventaris & de huurrechten wordt aangeboden. Gelegen op een goede locatie in het centrum Amsterdam Oud-West op steenworp van de Food-Hallen (Gemeente Amsterdam)

Huurovereenkomst:
ROZ -MODEL: 5+ 5 jaar 3 maanden Borg

Bestemming:
Horeca 3 / 4

Servicekosten/ VVE:
Niet van toepassing

Vetput:
Nee

Website:
https://mastinovegan.nl

Omschrijving object:
Dit schitterende object is gelegen op een goede locatie in Oud-West Amsterdam, met links en rechts horeca en diverse detailhandel, een drukke straat met veel verkeer en traffic.

Het restaurant heeft een heerlijke Italiaanse keuken, gespecialiseerd in Glutenvrije Pizza’s. Vaste gasten, maar ook toeristen weten deze zaak inmiddels goed te vinden. Momenteel zijn ze 5 dagen per week geopend en doen zij ook veel aan afhaal en bezorging.

Indeling van het bedrijf:
Een ruime entree met direct recht een lange bar/ buffet. Diverse gezellige hoekje en tafels, naar beneden een souterrain met de mogelijkheid tot restaurant uitbreiding en een zeer ruim opgezette keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur.  Achter de keuken en stadstuin. Terug naar voren een vide met een grote restaurant-ruimte met uitzicht op de tuin.

Oppervlakte keuken:       
Circa 50 m2

Personeel:
Nee

Terras:
Minimaal aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de mogelijkheid een geweldig stad terras/ tuin te creëren.

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Voor de zaak betaald parkeren

Neem direct met ons contact op voor meer informatie over dit object via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 140 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu