€ 4.215,00
ex btw p.m.

Nieuwendam 1, 1621 AP Hoorn, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: nieuwendam 1
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 150.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Dit prachtige restaurant is gevestigd in een voormalig pakhuis gelegen in de historische haven van Hoorn, aan de Nieuwendam.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Restaurant

Soort/locatie:
Exploitatie, gelegen in het centrum van Hoorn op A-locatie aan de toeristen haven, deel uitmakende van de gemeente Hoorn provincie Noord-Holland.

Omschrijving object:
Dit schitterende steak-restaurant is gelegen in de historische binnenhaven van Hoorn.

Dit 17e eeuws pakhuis [het betreft een rijksmonument] is enorm sfeervol ingericht als café- restaurant verdeeld over drie verdiepingen met uitzicht over de toeristenhaven, de vluchthaven en het Markermeer.

De inrichting doet denken aan een oud vissersdorp café met prachtige balkenplafonds en volop oude scheepsmaterialen. Het bedrijf is nu gespecialiseerd in vleesgerechten voor dé vleesliefhebber, maar er zijn uiteraard ook alternatieve voor de visliefhebbers en de vegetarische gasten.

Het bedrijf is zeer geschikt voor groepen en besloten feesten en partijen, zo is er op de tweede verdieping een eigen bar met toiletgroep waardoor ook groepen die meer privacy willen tevreden kunnen worden gesteld.

Dit bedrijf met een goede omzet, prachtig interieur en een zeer rijke geschiedenis is per direct beschikbaar.

Indeling van het bedrijf:
Entree, restaurant/ barruimte met toegang naar de keuken ene magazijn en koelingen. Voor in de zaak een trap naar de 1e en 2e verdieping, de  2e en 3e zijn ook ingericht als restaurant ruimte. Op de 2e verdieping is tevens een extra toiletgroep en een bar.

Bijzonderheden:
Dit bedrijf is gelegen op een unieke plek, direct aan de binnenhaven van hoorn, de toeristenhaven van Hoorn met uitzicht op het Markermeer.  Bij Financiële gegoedheid is een klein stukje financiering bespreekbaar.

Bestemming:
Horeca 3

Vetput:
Ja

Website:
https://steak-and-more.nl

Verkoopoppervlakte:
Circa 186 m2 verdeelt over drie verdiepingen

Personeel:
Op aanvraag.

Terras:
Circa 25 m2 met maximaal 28 stoelen

Openingstijden:
Momenteel 7 dagen per week van 17.00 uur tot 24.00 uur.

Parkeerruimte:
In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen Heineken brouwerijen, verder N.V.T.

Kom direct met ons in contact over dit object via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 300 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu