€ 575,00
vrij van btw per maand

Zeeweg 75, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: zeeweg 75 sint maartensvlotbrug
 • Inventaris / Goodwill: Geen voorkeur
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 575,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Multifunctionele casco winkel/-kantoor of horecaruimte in Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Winkel/-kantoor of horecaruimte

Soort/locatie:
Huurpand in een recreatiegebied.

Plaats/ Regio:
In Sint-Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust. Direct naast een groot kinder-speelparadijs tussen twee grote vakantiehuisparken op circa 400 m2 van de kust.

Huur per maand:
€ 575,- vrij van btw per maand

Omschrijving object:
Multifunctionele bedrijfsunit geschikt om te gebruiken als winkel, kantoor of horecaruimte op loopafstand van de duinen en het strand van Sint Maartenszee.

Het pand heeft een bruto vloeroppervlakte van 65 m² en is gevestigd aan de wandelboulevard, dit is een commerciële plint met bovenwoningen en achter het pand een groot parkeerterrein.

De ruimte is recent opnieuw gespoten en geschilderd, ook zijn er nieuwe wandcontactdozen aangelegd. Daarnaast worden in overleg met de eigenaar de volgende investeringen nog gedaan:

 • Nieuwe pantry/-keukenblok;
 • WC wordt aangepakt en opnieuw betegelt;
 • Nieuwe CV installatie.

Het betreft een toeristenlocatie, in de directe omgeving zijn er meerdere campings en bungalowparken alsmede attractiepark De Goudvis en ECN. Bel voor meer informatie met ons kantoor.

Indeling van het bedrijf:
De ruimte is vanaf de wandelboulevard bereikbaar middels een dubbele entreedeur, aan de parkeerplaats (achter) zijde bereikbaar via een eigen voordeur. Binnenkomend door de voordeur staan we in de hal met meterkast, cv en berging alsmede het toilet. Tussenhal met magazijnruimte, dichte keuken en drie vertrekken. De indeling is flexibel te wijzigen.

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding “dienstverlening”. De maximum bouwhoogte bedraagt 7,5 meter.

Bedrijfswoning:
Nee     

Verkoopoppervlakte:
59 m2.

Personeel:
Nee

Terras:
Terrasmogelijkheden voor het pand.

Parkeerruimte:
Ruime gratis parkeergelegenheid op achtergelegen parkeerplaats.

Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Kenmerken

 • Bouwjaar: 1998
 • Totale oppervlakte (m2): 65 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu