€ 1.800,00
ex p.m.

Dorpsstraat 15, 1746 AA Dirkshorn, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Dorpsstraat 15 1746 AA Dirkshorn
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 64.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.800,00
 • Terras: Ja
 • Referentie: VMH5-2558

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Eetcafé gelegen in het centrum van Dirkshorn op steenworpafstand van de S-3 (Alkmaar-Schagen), provincie Noord-Holland.

Type Horeca:   
Eetcafé met diverse zalen met een dorpshuisfunctie.

Status:
Het betreft hier een exploitatie welke inclusief de inventaris wordt aangeboden. Het bedrijf is gelegen in het centrum van het dorp Dirkshorn (Gemeente Schagen provincie Noord-Holland), aan de doorgaande weg, op steenworp van de S-3 van Alkmaar naar Schagen.

Huurovereenkomst:
ROZ-model 2012 5 jaar + 5 optie jaren

Huur per maand:
Thans € 1.800, – exclusief BTW per maand

Omschrijving object:
Dit mooie horecabedrijf ligt op een landelijk gelegen locatie in het dorp Dirkshorn. Het bedrijf is onderdeel van het Dorpshuis met veel vaste verenigingen en activiteiten.

In de zaak vindt u een compleet ingericht en goed onderhouden bedrijfskeuken, een sfeervolle verkoopruimte met een gezellige bar en leuk restaurant/ eetcafé. Op de 1ste verdieping bevindt zich een 2-tal zalen waarvan er één als biljartzaal is ingericht. Aan de voorzijde bij de entree een sfeervol met windschermen afgezet zonneterras. Verder beschikt de onderneming over de mogelijkheid een grote sportzaal te gebruiken voor evenementen.

Door het jaar heen zijn er veel evenementen waaronder de jaarlijkse kermis eind juli met een eigen kermiscomité dat zeer actief is. Ook worden hier vergaderingen van allerlei verenigingen en de poldervrouwen, de sinterklaas intocht georganiseerd.

Op steenworp afstand liggen een 5 -tal campings, recreatieparken en niet te vergeten het Indoor kinderparadijs met speeltuinen en een Zwembad “De Holle Bolle Boom” met jaarlijks vele tienduizenden bezoekers. Ook het toerisme is duidelijk aanwezig en heeft een grote positieve invloed op dit mooie dorp en dit bedrijf.

Kortom de omzet ligt voor het oprapen! Een mooi bedrijf met veel mogelijkheden en een prachtige omzet. Wij leiden u dan ook graag een keer rond en lichten graag de mogelijkheden toe.

Indeling van het bedrijf:
Entree, verkoop-/ restaurant-ruimte met de bar, professionele bedrijfskeuken, op de 1ste verdieping twee zalen. Gebruik van de sanitaire voorzieningen gezamenlijk is gezamenlijk geregeld als mede het onderhoud en schoonmaken.

Servicekosten/ VVE:
Voorschotten energie

Bestemming:
Horeca categorie 3

Vetput:
Ja

Website:
http://www.dekastanjeboomdirkshorn.nl

Omzet:
Dit bedrijf behaald al jaren mooie omzetten met bijpassende resultaten.

Personeel:
Ja, verdere informatie en toelichting op aanvraag.

Terras:
Circa 45 m2, overdag en avonds in de zon

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week, momenteel zondag tot en met woensdag van 17.00 uur tot 1.00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 17.00 uur tot 03.00 uur.

Parkeerruimte:
Voor de onderneming op de openbare weg.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen Amstel verder N.V.T. via het Huurcontract de verplichting altijd een A-merk bier te schenken.

Bijzonderheden:
Dit bedrijf is ondergebracht in het Dorpshuis, vraag naar de voorwaarden.

Voor bezichtigingen of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 256 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu