€ 1.150.000,00
k.k.

Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Nederland

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horcamakelaardij: Prachtig BBQ- restaurant met bowlingcentrum gelegen in Julianadorp aan de doorgaande weg op loopafstand van het strand.

Klik hier voor meer informatie en foto’s

Type Horeca:   
BBQ restaurant met prachtige bowling zonneterras nabij het strand.

Soort/locatie:
Exploitatie inclusief eventueel in combinatie met onroerend goed. Langs een doorgaande weg.

Plaats/ Regio:
Julianadorp Noord- Holland, het betreft hier een exploitatie met het onroerend goed.

Vraagprijs inclusief exploitatie en onroerend goed:
€ 1.150.000, – k.k.

Huur per maand:
In overleg, de voorkeur gaat uit naar volledige verkoop.

Bestemming:
Horeca

Vetput:
Ja

Omschrijving object:
Dit schitterende object is gelegen in de kop van Noord-Holland langs de kust in Julianadorp. Het bedrijf biedt veel mogelijkheden en zoekt een nieuwe opvolger. De huidige exploitant wil zich volledig concentreren op zijn andere bedrijf.

De huidige formule [BBQ-restaurant] is met name in de zomermaanden en de weekenden zeer succesvol.  Het restaurant “Billybob” laat hun gasten kennismaken met Amerikaanse barbecue tradities. De lokale producten worden bereid op een authentieke houtskoolgrill. Zo worden er heerlijke stukken mals rund-, varkens of kippenvlees gegaard bij lage temperaturen. Een echte aanrader voor grote vleesliefhebbers.

De bowling wordt goed bezocht door zowel toeristen als mensen uit de regio. De locatie is bij uitstek geschikt voor grote groepen mensen of bedrijven. De voorzijde van het bedrijf is gelegen aan een grote vijver waarbij je heerlijk op het terras kan zitten en kan genieten van de zon met uitzicht op de Duinen.  De bowling beschikt over 12 volledig geautomatiseerde banen met een gezellige bar en een ruime 2e keuken.

Bedrijfswoning:
Nee

Bedrijfsoppervlakte:
Circa totaal ruim 1.200 m2

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Er zijn ruime terras mogelijkheden

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Ruim voldoende voor circa 100 auto’s

Meer informatie over dit prachtige object alleen op aanvraag, u kunt contact met ons opnemen via 072-509 0770 of via het contactformulier.

Kenmerken

  • Bouwjaar: 1994
  • Totale oppervlakte (m2): 1200 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu