€ 1.375,00
ex btw p.m.

Willemsoord 52b, 1781 AS Den Helder, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Willemsoord 52b
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 74.500,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het betreft hier een gezellig Lunchcafé/-Brasserie voor een koffie, borrel en bierspecialiteiten gelegen op Willemsoord in Den Helder.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Lunchcafé -Brasserie/ Barista

Soort/locatie:
Exploitatie, welke inclusief de inventaris wordt aangeboden. Gelegen aan de voormalige rijkswerf Willemsoord in Den Helder, provincie Noord-Holland.

Omschrijving object:
Dit prachtige horecabedrijf is gelegen op het oude marineterrein “Willemsoord” in Den Helder. Het is hier al jaren een begrip en één van de horecapioniers van de stad.

Bij binnenkomst is de mooie ambiance met de hoge plafonds en de grote boogramen direct zichtbaar en maakt dit object uniek in zijn soort.

Dé huiskamer van Den Helder,  met een heerlijke kop koffie, een goed glas bier of wijn met daarbij heerlijke lunchgerechten. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd met livemuziek en goede Nationale en internationale muzikanten. Toeristen, dagjesmensen, marinepersoneel en de lokale bevolking, weten dit prachtige bedrijf te vinden.

Op het terrein is een mooi aanbod aan horecabedrijven en musea, tevens zijn hier het theater en de bioscoop gevestigd. Kortom voldoende ingrediënten in combinatie met de  goede locatie.

Reden van verkoop:
Genieten naar jaren werken.

Indeling van het bedrijf:
Entree aan 2 zijden. Ruime toiletgroepen en gaderobe, leeshoek, een grote stamtafel met gezellige bar en open keuken, Spoel en voorbereidingskeuken, groot magazijn.

Bestemming:
Horeca 2

Vetput:
Ja

Website:                                              
www.njoy-denhelder.com  & www.lunchcafe-njoy.nl

Personeel:
Op aanvraag

Terras:
Circa 60 m2

Openingstijden:
Vrijdag zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 21.00 uur. Mogelijkheden tot 7 dagen per week, thans dinsdag gesloten maandag, woensdag en donderdag van 11.00 uur tot 18.00 uur

Parkeerruimte:
Ruim voldoende op circa 50 en 80 meter

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen AB-Inbev brouwerijen: Hertog-jan verder N.V.T.

Bijzonderheden:
Aanvaarding in goed overleg.

Verdere informatie verstrekken wij u graag na een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Bel ons op 072-509 0770.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 170 m²
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu