€ 545,00
ex btw p.m.

Zandloper 10, 1731 LM Winkel, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: winkel-zandloper-10
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Geen voorkeur
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Nee

Omschrijving

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Bedrijfspand bestaande uit kantoren en een showroom  gelegen op industrieterrein Winkelerzand in Winkel. Kantoor/- praktijkruimte is nog beschikbaar.

Type:                                                                             
Kantoor-praktijkruimte in een bedrijfsverzamelgebouw, het betreft hier een grote bedrijfshal met vier huisnummers en energie aansluitingen.

Soort/locatie:
Huurpand, Bedrijventerrein/ industrieterrein, de gemeente Hollands Kroon/ Winkel, centraal gelegen in provincie Noord-Holland.

Huur per m2
Vanaf € 55 – exclusief BTW per maand en op de 1e verdieping € 25,- ex btw per m2

Bijzonderheden:
De verhuurder is bereid aanpassingen te verrichten en mee te denken met huurkortingen bij grotere delen, eventueel met of zonder de 1ste verdieping.

Bedrijfswoning:
Er zit een appartement in dit complex. Voorwaarden bespreekbaar indien aan de orde. Er is geen sprake van een losse woonvergunning.

Omschrijving object:
Deze ruimte is gelegen op het grote Industrie/ bedrijventerrein Winkelerzand met een veelzijdigheid aan bedrijven, gelegen in Winkel Noord-Holland.

Dit bedrijventerrein ligt zeer centraal in de kop van Noord-Hollland. De aan- en toevoerwegen zijn goed bereikbaar, op slechts 10 minuten van de A7, Heerhugowaard en Schagen. De A9 en Alkmaar zijn op c.a. 20 minuten rijden. Op het bedrijventerrein is een veelzijdigheid van bedrijven. Bij het object is voldoende parkeergelegenheid. En het pand beschikt over eigen overheaddeuren van 4.20 m hoog. Aan de voorzijde van het pand is de mogelijkheid een Showroom te creëren. Ook zeer geschikt voor een kappers of schoonheidssalon.

Nog beschikbaar:

Begane grond

 • C.a. 40m2

1e verdieping:

 • C.a. 100m2

 

Totale bedrijfsoppervlakte:                                                 

 • Begane grond: c.a. 800 m2;
 • 1e verdieping:   c.a. 640 m2;
 • 2e verdieping: c.a. 54 m2.

Indeling van het bedrijf:
Op dit moment beschikt het object over diverse kantoren, een showroom, een appartement, een aantal Crawford.

Specificaties
3 Crawford deuren 4de deur in overleg realiseerbaar, Vloerbelasting 1ste verdieping 5 KN/m2 (500kg) m2, Scheidingswanden 60 brandwerend. Kantoor/ receptie op de begane grond is voorzien van toiletten en een douchegelegenheid.

Parkeerruimte:
Ruim voldoende en per unit bespreekbaar.

Bijzonderheden:
In overleg met de verhuurder kan er een deel van de ruimte gehuurd worden, eventueel met en/-of zonder kantoren. Het aanbrengen van basisvoorzieningen zal per unit worden bekeken en in overleg worden aangebracht.

Bestemming:
Bedrijvigheid;

Servicekosten/ VVE:
Op aanvraag.

Kadastrale gegevens;
Niedorp sectie B nr.: 1235, adres Zandloper 10, 10a, 10b en 10c.

Vet/ smeerput(ten):
Nee

Kom direct met ons in contact over dit object via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 1500 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu