€ 4.483,00
ex btw per maand

Haltestraat 26, 2042 LN Zandvoort, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Haltestraat 26 Zandvoort
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 135.000,00
  • Terras: Ja
  • Referentie: VMH5-2537

Omschrijving

Te koop aangeboden HVAB Horecamakelaardij: Restaurant op centraal gelegen  locatie in de levendige Haltestraat in hartje Zandvoort, op steenworp afstand van het strand en het NS station.

Lees meer via deze link

Type Horeca:    
Café-restaurant op 300 meter van Zandvoort aan Zee op een centrum locatie.

Status:
Exploitatie, het betreft hier een welke inclusief de inventaris wordt aangeboden.

Huur per maand:
€ 4.483, – exclusief BTW per maand, inclusief de twee onder verhuurde appartementen met een bruto-opbrengst € 1.700, – per maand.

Omschrijving object:
Dit prachtige horecabedrijf is gelegen in de horecastraat van Zandvoort. Het betreft een modern en trendy Restaurant met kleine barfunctie (Brasserie), dit restaurant staat bekend om zijn menu’s, zie de website.

Het bedrijf beschikt overeen professionele keuken en een groot terras over de hele breedte van de zaak met het grootste deel van de dag zon. Een trendy en sfeervol restaurant waar modern en klassiek heerlijk blenden; de ideale ambiance voor een voor twee of zelfs groepen tot 60 personen.

Zandvoort is een echte Nederlandse badplaats met in de zomerperiode tienduizenden bezoekers per week. Sinds 2019 wonen er in Zandvoort ruim 17.000 inwoners.

De Bijnaam Amsterdam aan Zee doet zijn naam eer aan met en directe treinverbinding naar Amsterdam centraal. In de achtertuin van Zandvoort ligt Haarlem en Heemstede, Zandvoort heeft dus een enorm verzorgingsgebied.

Indeling van het bedrijf:
Een ruimte entree met links en recht diverse leuke hoekje en tafels. Een lange ruime bar, gescheiden een opslag en een grote keuken.

Bedrijfswoning:
Ja, zijn mogelijkheden voor worden. Thans 2 appartementen onderverhuurd. Bruto-opbrengst € 1.700,-

Website
http://www.zinzandvoort.nl

Personeel:
Niet van toepassing [mogelijkheden om het thans in diens zijnde personeel in gesprek te gaan is aanwezig]

Terras:
Circa 100 m2 met circa 60 stoelen

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Ruim voldoende voor de onderneming Zandvoort hanteert Betaald parkeren  

Bijzonderheden:
Zandvoort beschikt overeen Racecircuit waar in 2020 voor heet eerst sinds 35 jaar weer de Formule 1 race wordt georganiseerd. Dit betekent natuurlijk een enorme economische opsteker voor Zandvoort.

Wij vertellen u graag meer over dit prachtige horecabedrijf, neem direct contact op via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu