€ 3.361,00
ex btw

Dorpsstraat 153, 1749 AB Warmenhuizen, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: dorpsstraat 153
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 3.361,00
  • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Prachtig restaurant met brasserie in Warmenhuizen, gevestigd in één van de oudste, nog draaiende, horecagelegenheden van Nederland.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Vraagprijs exploitatie;
Op aanvraag.

Type Horeca:    
Restaurant met brasserie/-feestzaal.

Soort/locatie:
Exploitatie, bestaande uit de inventaris & Goodwill met de huurrechten en huurdersbelang. De exploitatie ligt in het centrum van Warmenhuizen, een dorp met kleinschalige regio functie. Warmenhuizen is onderdeel van de gemeente Schagen en gelegen op 8 kilometer afstand van Alkmaar en op 4 kilometer van de Schoorlse duinen.

Onroerend goed:
Het onroerend goed is eventueel ook te koop

Omschrijving object:
Schitterend restaurant met daarbij een in 2016 compleet verbouwde brasserie, gelegen in Warmenhuizen, het hart van Noord-Holland.

Dit restaurant is gevestigd in één van de mooiste en oudste panden van dit middelgrote dorp. In 1999 is in dit gerestaureerde monument is de basis gelegd voor dit mooie bedrijf. Naast het restaurant is de brasserie/-feestzaal gesitueerd, hier kunnen feesten en partijen varieërend van 20 tot 150 personen worden georganiseerd.

De huidige ondernemer heeft het bedrijf in 2016 gerestyled en verbouwd. De centrale en zeer moderne keuken maken het bedrijf compleet. Dit is een prachtig bedrijf met zeer veel mogelijkheden, een buitenkans voor een goed horecastel.

Indeling van het bedrijf:
Hoofdingang met grote garderobe, een restaurant entree, restaurant met balkon, grote centrale keuken met gescheiden spoelkeuken, magazijn, koel-/vriescelruimte, keukenkantoortje, brasserie feestzaal en technische ruimte met extra koelcel

Personeel:
In overleg.

Terras:
Circa 30 m2

Openingstijden:
Momenteel 5 dagen, mogelijkheden tot 7 dagen per week

Parkeerruimte:
Ruim voldoende in de directe onderneming.

Brouwerij verplichtingen:
Bruikleen Heinekentapinstallatie, verder N.V.T.

Voor bezichtigingen of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 540 m²
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu