€ 2.140,00
vrij van btw per maand

Dorpsstraat 41, 1796 BA De Koog, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Dorpsstraat 41
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 125.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 2.140,00
  • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Café/-bar met groot terras en bedrijfswoning op een A1 locatie in de Koog op eiland Texel.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:    
Café/-Bar met bedrijfswoning.

Soort/locatie:
Exploitatie met bijbehorende huurrechten en woning op A1 centrum locatie in het horecaconcentratiegebied van De Koog op waddeneiland Texel.

Omschrijving object:
Alt Amsterdam Texel

Dit unieke, kleine en sfeervolle café ligt midden in het bruisende centrum van badplaats ‘De Koog’ op Texel. Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Dit stijgt nog ieder jaar. De Koog is al jaren bekend als de uitgaansplek van Texel. De vele restaurants, cafés, hotels, kledingwinkels en souvenirshops zorgen voor een gezellig en compleet aanbod voor de toerist. Ook met het strand bijna voor de deur, verwelkomt De Koog iedere dag nog eens een extra toestroom van toeristen.

De gerealiseerde omzet is zeer goed, maar reikt nog niet aan het plafond. Door de stijgende lijn van de omzet is er voldoende toekomstperspectief voor een koppel of hardwerkende individu die graag zonder al te veel personeelskosten een horecazaak op A1-locatie wil exploiteren.

Het café heeft binnen 30 zitplaatsen en kan bij volledige drukte nog extra +/- 30 staande gasten verwelkomen.

Een gezellig terras met veel zonuren welk plaats biedt aan zo’n 20 gasten. Dit is een zeer interessante extra omzetpakker voor in de middag, welke nu nog niet volledig benut wordt.

Sfeervol café met variërend publiek, van toerist tot lokale bewoner. Het gehele zomerseizoen is er alle dagen gezelligheid en tot in de late uurtjes feest. Beperkte openingstijden en goede verdiensten.

Begin 2020 heeft dit café een volledige opknapbeurt gekregen waarbij ook vrijwel de gehele inventaris vernieuwd is. Dit is alles is dus in nieuwstaat. Het café is zeer goed geïsoleerd en heeft geen aanschrijvingen of overlast.

Al met al een geweldige kans in dit volledig instapklare café voor starters of ervaren kasteleins.

Indeling van het bedrijf:
Entree, verkoopruimte/ café toiletten en een klein keukentje met magazijn.

Verblijfsruimte:
Ja, boven café. Douche/ toilet, bijkeuken, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, dakterras. Café is zeer goed geïsoleerd, dus nagenoeg geen last van de muziek of publiek. Inschrijven op dit adres is niet mogelijk.

Servicekosten:
€ 500, – voorschot: gas, licht en water.

Personeel:
Niet van toepassing.

Terras:
Circa 18 m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week.

Parkeerruimte:
Ruim voldoende achter de onderneming.

Bijzonderheden/- verplichtingen:
Jupiler/ Hertog-Jan Pilsner (Thans in collectieve korting met meerdere bedrijven opgenomen). Vanaf 1 januari 2021 geen gok en brouwerij verplichtingen meer

Neem voor meer informatie direct contact op met ons kantoor op 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 35 m²
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu