€ 595.000,00
K.k.

Lindengracht 13, 1716 DD Opmeer, Nederland

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Het betreft hier een beleggingsobject in verhuurde staat, bestaande uit een restaurant, cafetaria met opslag en een bedrijfswoning.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type:   
Beleggingspand [Bedrijvigheid/ Horeca] in volledig verhuurde staat (Er is één huurder).

Soort/locatie:
Het betreft hier een horecapand met woning in verhuurde staat. Het object is gelegen in Opmeer, aan doorgaande weg in dorp met kleine regiofunctie nabij het winkelgebied. Onderdeel van de gemeente Opmeer/ Spanbroek (c.a. 11.967 inwoners) in de provincie Noord-Holland.

Huuropbrengst:
€ 51.000, – exclusief BTW per jaar;

Bestemming:
Bedrijvigheid/ Horeca

Kadastrale gegevens;                                                  

  • Gemeente Opmeer sectie C nr: 1326 groot 773m2;
  • Gemeente Opmeer sectie C nr:   693 groot 348m2.

Vetput:
Aanwezig [Onderhoud voor de huurder]

Omschrijving object:
Het betreft een volledig verhuurd horecapand met bedrijfswoning, gelegen op een goede locatie in het centrum van Opmeer!  Het object is casco verhuurd en is in 2018 deels gerenoveerd.

Het geheel bestaat uit een cafetaria, een groot wereldrestaurant en een Stolp. De Stolp wordt op dit moment gebruikt als opslag. Boven de zaak is de  bedrijfswoning gevestigd.

De Lindengracht is gelegen aan een doorgaande straat tussen het centrum van Opmeer en de AC de Graafweg. Dit is een bekende doorgaande ontsluitingsweg van Heerhugowaard-Schagen naar Hoorn en de A-9. [Leeuwarden/ Amsterdam].

Opmeer is een sfeervol dorpje met een leuk centrum. Hier zijn bekende winkelketens gevestigd zoals de Hema, Expert, Kruidvat, Deen, Aldi, Action, Etos en een groot aantal lokale winkels. Op 2 kilometer bevindt één van de grootste Tuincentrums van Noord-Holland [De Boet]. Tevens heeft de Gemeente Opmeer een enorm industrie/ bedrijventerrein [De Veken] op nog geen 500 meter afstand gelegen op dit object.

Ook zijn er diverse nieuwbouwprojecten zoals de “Heerenweide en “Opmeer-zuid” waar enkele honderden woningen worden gerealiseerd.

Huursituatie:
Het geheel is verhuurd aan één huurder. Met de huurder is een huurovereenkomst afgesloten van 5 jaar met 5 optie jaren. De overeenkomst is aangegaan op 1 april 2019.

Bijzonderheden:
Aanvaarding in overleg.

Bezichtigingen:
Voor bezichtigingen kunt u contact opnemen met ons kantoor en wij een afspraak met u kunnen inplannen.

Neem direct contact op voor meer informatie over dit object via 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Kenmerken

  • Bouwjaar: 1920
  • Totale oppervlakte (m2): 993 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu