€ 80.000,00
K.k.

Zeeweg 87, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug, Nederland
 • Adres: Sint Maartensvlotbrug Zeeweg 85
 • Soort:
 • Onroerend goed: Koop
 • Prijs onroerend goed: € 80.000,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Snackbar-viszaak gelegen nabij de Noord-Hollandse kust in in Sint Maartensvlotbrug. De viszaak is verdeeld over drie units, waarvan twee voor de viswinkel en en één thans wordt gebruikt als opslag.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Snackbar-viszaak met ruime opslag

Soort/locatie:
Onroerend goed met exploitatie.

Regio:
In de Kustplaats Sint-Maarten aan Zee aan de Noord-Hollandse kust in een recreatiegebied aan doorgaande weg.. Direct naast een groot kinderspeelparadijs tussen twee grote vakantiehuis parken op circa 400 m2 van de kust.

Vraagprijs BOG:
€ 80.000,- per winkel-unit (totaal 3 units)/ alleen als blok te kopen, inclusief inventaris.

Omschrijving inventaris:
De viswinkel in ruime opgezet met veel zitplaatsen. Er is een  hoogwaardige oven/bakwand en de keukenapparatuur is compleet. De inventaris is goed onderhouden, er is één haringkar die wordt gebruikt voor de braderieën. In de zaak betegelde vloeren en frisse kleuren. De viswinkel maakt gebruik van een dubbele unitruimte.

Omschrijving object:
Deze onderneming is onderdeel van een kleine winkelpromenade gericht op toerisme, dagjes mensen, bewoners en gasten van de omringende vakantieparken. Achter de winkels ligt een groot parkeerterrein voor circa 300 auto’s. Het is goed bereikbaar voor snelverkeer, fietser en wandelaars. Voor en naast de zaak/ winkels liggen grote zonneterrassen. De zaak is verdeeld over de drie winkelunits, waarvan twee worden gebruikt voor de winkel en één als opslag.

Indeling van het bedrijf:
Drie keer een achteringang met alle 3 een personeelstoilet, CV-installatie,  Alarm.  Eén dubbele winkelruimte en één geheel gescheiden unit.
De metrages: 1x dubbele winkel van 126m2 en 1x 66m2 eventueel in 3 unit te scheiden

Terras:
Ruim zonneterras voor en naast de winkels

Openingstijden:               
Zomers en vakantieperiodes 7 dagen en winters 3 dagen per week

Parkeerruimte:
Achter de winkels

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen via 072-509 0770 of direct via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 192 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu