€ 5.010,00
ex btw p.m.

Dijk 62, 1601 GK Enkhuizen, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: dijk 62 enkhuizen
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 50.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Gelegen aan de oude haven van Enkhuizen, sfeervol Restaurant & Brasserie “Markerwaard” voor lunch, diner en borrels, gevestigd in een statig pakhuis.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:
Brasserie & Restaurant voor lunch, borrel en diner

Soort/locatie:
Exploitatie, op B1 locatie aan de oude haven van Enkhuizen.

Omschrijving object:
Aan de oude haven van Enkhuizen gelegen restaurant met een schitterend terras, ca. 75 couverts, aan het water. Het restaurant is gevestigd in een statig pakhuis en heeft een inrichting die hoort bij een restaurant aan de haven: knus, sfeervol en aangekleed met diverse maritieme attributen. Dit, in combinatie met de ligging, zorgt voor een speciale entourage.

Het restaurant biedt plaats aan ca. 160 couverts, verdeeld over twee etages. Het bedrijf is inclusief een unieke en ruime bedrijfswoning op de 2e etage.

In de huidige situatie wordt het restaurant in de zomermaanden geëxploiteerd voor lunch en diner en in de winter uitsluitend voor diner. Daarnaast kan het restaurant afgehuurd worden voor besloten feesten en partijen. Bij dit laatste is het tevens mogelijk om een extra aangrenzende ruimte af te huren, welke is ingericht als Irish Pub.

Door de waterrijke omgeving en diverse toeristische trekpleisters heeft Enkhuizen een grote aantrekkingskracht voor toeristen en watersportliefhebbers. Brasserie Restaurant Markerwaard is sinds 1972 gehuisvest in een oud pakhuis aan de oude haven van Enkhuizen. Ingericht met vele maritieme attributen, schilderijen en scheepsmodellen waant u zich werkelijk in een museum. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op de Drommedaris en de haven.

Kortom: een bijzonder horecabedrijf met een geheel eigen karakter. Een prachtige kans voor een enthousiaste horecaondernemer.

Indeling van het bedrijf:
Ca. 130m² restaurant begane grond, ca. 100m² restaurant 1e etage, ca. 40m² Irish Pub, ca. 110m² kelder en ca. 65m² keuken.

Bedrijfswoning:
Ja, 2 kamer, appartement bestaande uit een ruime woonkamer met keuken, badkamer en slaapkamer.

Personeel:
Beperkte personeelsverplichting

Terras:
Ca. 30 couverts gevel terras, 45 couverts terras aan het water

Openingstijden:
Wintermaanden 5 dagen per week , zomer maanden 7 dagen per week geopend.

Doelgroep:
Toeristen, dagjes mensen, lokale bewoners

Bijzonderheden:
Dit object wordt collegiaal aangeboden samen met Duijnhorecamakelaars,

Klik hier en kom meer te weten over horeca in Enkhuizen, of kom direct in contact met HVAB horecamakelaars via het contactformulier!

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu