€ 1.185,00
vrij van btw per maand

Zeeweg 83, 1753 BB Sint Maartensvlotbrug, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Zeeweg 79 en 83
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Geen voorkeur
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.185,00
 • Terras: Ja
 • Oppervlakte terras (m2): 200 m²
 • Referentie: VMH5-2260

Omschrijving

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Horeca/-winkelruimte op een strategische locatie in Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust op loopafstand van de duinen en het strand.

Type Horeca:   
Horeca/-winkelruimte

Soort/locatie:
Huurpand, gelegen in een recreatiegebied op c.a. 10 minuten lopen van het strand.

Plaats/ Regio:
In de badplaats Sint-Maartenszee op circa 1.000 meter van de Noord-Hollandse kust. Het pand ligt naast de N502, de verbinding tussen o.a. Petten, Sint-Maartenszee, Callantsoog, Julianadorp en Den Helder.

Huur per maand:
€ 1.185, – per maand vrij van BTW.

Overname bedrijfsinventaris:
In overleg! Dit pand is compleet ingericht als cafetaria-viszaak (zie foto’s, dit is de huidige staat). Het is mogelijk deze bedrijfsinventaris over te nemen. Er is onder andere een hoogwaardige oven/bakwand, verkoopbalie/-vitrine, spoelkeuken en ijsmachine. De keukenapparatuur is compleet, neem voor meer informatie en prijzen contact op met ons kantoor.

Omschrijving object:
Horeca/-winkelruimte met zonneterras gelegen aan de Noord-Hollandse kust in Badplaats Sint-Maartenszee. De ruimtes zijn een perfecte locatie voor een brasserie, eetcafé en/-of restaurant.

Het betreft een strategisch gelegen hoekpand aan de winkelpromenade, gevestigd tussen het parkeerterrein, de Goudvis en de strandopgang in. De Promenade is gericht op toerisme, dagjesmensen, bewoners en gasten van de omringende vakantieparken. Achter de winkels ligt een groot parkeerterrein voor circa 300 auto’s die hier gratis kunnen parkeren.

In deze recreatieve omgeving bevinden zich diverse campings en bungalowparken alsmede Attractiepark De Goudvis (degoudvis.eu) en ECN. De locatie is goed bereikbaar voor snelverkeer, fietsers en wandelaars. Voor en naast het pand zijn er terrasmogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Het pand is gelegen op de begane grond. Er zijn twee achteringangen, drie ruime openslaande deuren, verkoopbalie, gescheiden toiletgroepen, CV-installatie en een alarm.

Bedrijfsoppervlakte en uitbreiding:
C.a. 130m2, eventueel uit te breiden met nog eens 65m2.  De naast gelegen winkel/-horecaruimte (Zeeweg 75) staat momenteel leeg, het is mogelijk deze erbij te huren. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Bestemming:
Veel mogelijkheden vanuit het bestemmingsplan. Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding “dienstverlening”.  Lees meer via Gebiedsvisie.

Gebiedsontwikkelingen:
Dit gebied is volop in ontwikkeling met steun van Europese subsidies. Er liggen grote plannen voor de bouw van appartementencomplexen en een groot hotel.

Borgsom:
Drie maanden borg.

Overname personeel:
Nee

Terras:
Ruim terras rondom het pand.

Parkeerruimte:
Gratis parkeren achter de winkels voor circa 300 auto’s

Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 130 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
HVAB Horecamakelaardij 072-509 0770
info@hvab.nl http://www.hvab.nl Bedrijf : HVAB Horecamakelaardij “HVAB Horeca Makelaardij bestaat al ruim 20 jaar en is gevestigd in het hart van Noord-Holland even boven Alkmaar. HVAB staat voor Horeca, Vastgoed, Advies en Bemiddeling en heeft als werkgebied de provincies Noord-Holland en Flevoland inclusief groot Amsterdam, Hilversum en Texel. Vanuit onze vestiging kunnen wij u binnen afzienbare tijd op elk gewenst moment voorzien van adequate kennis en adviezen. HVAB Horeca Makelaardij staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkennis en flexibiliteit. Wij geven eerlijke adviezen en scheppen geen valse hoop. Door onze marktkennis en diversiteit aan horecabedrijven zijn wij de partner die u zoekt voor de aankoop, verkoop, verhuur, adviezen en taxaties.”
Menu