Informeer naar prijs

Generaal Dempsystraat 11, 5866 BM Swolgen, Nederland
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Koop
 • Aantal zitplaatsen: 50
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 50
 • Oppervlakte terras (m2): 100 m²

Omschrijving

BRAM ETEN EN DRINKEN SWOLGEN

Graag bieden wij u aan het regionaal zeer goed bekend staand eigentijds restaurant “Bram Eten en Drinken” te Swolgen incl. het vastgoed.

Restaurant Bram is gelegen in het pittoreske Swolgen een kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas, toeristisch vlak langs de Maas met verschillende verblijfs- accommodaties in het dorp zoals diverse B&B’s en ook het Pieterpad; het bekendste lange afstand wandelroute loopt door het dorp.

Het pand is door de jaren heen prima onderhouden. Het perceeloppervlakte is 422 m2.

Het restaurant met ca. 45-50 zitplaatsen welke ruim staan opgesteld en het terras op eigen grond met nog eens ca. 45 zitplaatsen vormen de basis van de goede omzet.

De omzet wordt gerealiseerd in slechts 4 dagen en uitsluitend diner; vrijdag t/m maandag. Uitbreiding van de omzet is goed mogelijk door nog een of twee extra dagen te openen of lunch te draaien en eventueel uitbreiding met catering of bezorgen/take away. Handhaving van de huidige formule biedt al een prima omzet met dito rendement.

Vrij van elke formule bestaat deze zaak in zijn huidige vorm met de huidige exploitanten sinds 2008 en hebben met een flinke dosis enthousiasme een mooie zaak neergezet, echter is men nu toe aan een nieuwe uitdaging buiten de horeca. Het familie leven en samenzijn hiervan geeft nu de voorkeur boven het werken in de avond uren. Voor de juiste horeca tijgers die naast een uitstekende geoutilleerde restaurant wensen over te nemen en tevens de mogelijkheid willen om direct het vastgoed te bezitten is dit de uitgelezen kans.

Het restaurant is bij binnenkomst gezellig ingericht met een centrale bar met daarachter een plafond hoge wijnkast. De tafels en stoelen staan ruim opgesteld.

Achter de bar loopt de routing door naar de afwas keuken om vervolgens in de goed ingerichte keuken uit te komen. Verschillende opslagruimten met diverse koel- en vrieskasten maken het geheel compleet. Een uitgebreide inventaris lijst is voorhanden.

Direct achter het restaurant staat op eigen grond een mooi terras waar het goed toeven is. Naast het terras is nog een grote opslagruimte.

De ruime en speels ingedeelde bovenwoning beschikt over een woonkamer met groot dakterras (met nieuw dak van 2016) en een keukenblok. De woonkamer heeft een vide en beschikt verder over een ingerichte badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met eigen badkamer en toilet. (mogelijkheid als gastenverblijf)

Oppervlakten:

Perceel oppervlakte: 422 m2

Publieksruimte/restaurant: ca.  81 m2

Voorbereidingskeuken: ca. 20 m2

Spoelkeuken: ca. 14 m2

Magazijn: ca. 17 m2

Terras: ca. 100 m2

Woonoppervlakte: ca. 70 m2

Dakterras: ca 52 m2

 

Omzetindicatie: op aanvraag

Vraagprijs voor het geheel inclusief exploitatie en vastgoed kosten koper

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor

Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij, Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

077-3985757

Kenmerken

 • Aantal kamers: 3
 • Aantal verdiepingen: 2
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu