Veerweg 1a, 5935 BK Steyl, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Veerweg 1aSteyl
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.850,00
 • Aantal zitplaatsen: 12
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 80

Omschrijving

 

Friture “’t vaer” in toeristisch Steyl (L)

 

Instapklare perfect onderhouden friture direct gelegen aan het veer van kloosterdorp Steyl (gemeente Venlo) en direct aan de botanische tuin Jochumhof welke op de gemeentelijke monumentenlijst staat is de ligging perfect te noemen.

 

Het kloosterdorp Steyl is een dorp in de gemeente Venlo en gelegen aan de Maas. Sinds 2004 is een deel van de oude dorpskern beschermd van rijkswege als beschermd dorpsgezicht.

Naast de inwoners en vele vaste klanten van Steyl en Tegelen is deze friture aan het pleintje een vaste stek voor de vele toeristen die hier neerstrijken. Vele fiets- en wandelroutes starten of komen door Steyl wat een extra impuls geeft. Bij mooi weer en in ieder geval in de lente, zomer en herfst vindt men hier veel toeristen die deze friture zeer goed weten te vinden, ook door de perfecte locatie.

 

Deze mooi ingerichte friture is vrij van elke formule en vrij van elke leverancier. Deze zaak wordt al sinds 1999 door de huidige onderneemster geëxploiteerd en ook daarvoor was het al een goedlopende friture en van oudsher al bekend en door de jaren heen is de omzet verder gegroeid. De uitstekende omzet biedt een bovengemiddeld rendement.

 

Binnen heeft de friture ruim 12 zitplaatsen en voldoende ruimte voor afhalers, er wordt niet bezorgd! Totaal meet de zaak ca. 30 m2. met een verkoopruimte van ca 15 m2 inbegrepen.

Achter de zaak bevindt zich een separate ruimte met een ruime koelcel, vriescel,  kleine voorbereidingskeuken en een personeelstoilet in totaal ca. 27 m2.

Het ruime terras beschikt over 14 tafels met ruim 50 stoelen en 4 grote picknicktafels.

Deze zaak is een vertrouwd adres voor de vele vaste gasten uit Steyl en Tegelen en geniet een uitstekende naam.

 

De friture beschikt over perfect onderhouden apparatuur waaronder een bakwand van Perfecta met pomp filter systeem,  koelvitrine met snacks, kassasysteem, koel- en vries apparatuur, softijsmachine en een geavanceerd camerasysteem.

De prima omzet wordt in de zomermaanden gerealiseerd van 11.30-21.00 uur en in de wintermaanden van 11.30-13.30 uur en van 16.30-21.00 uur.

Verdere uitbreiding van de omzet is eenvoudig te realiseren door uitbreiding van de openingsuren en/of uitbreiding van de kaart. De huidige menukaart bestaat louter uit traditionele friture producten van kwaliteitsmerken, geen menu’s, schotels of overige fastservice producten.

 

De huidige onderneemster bereikt over enige tijd de pensioengerechtigde leeftijd en zoekt voor deze uitstekende zaak een opvolger.

 

Vraagprijs inventaris en goodwill:             op aanvraag

Huurprijs pand excl. btw:                         € 1825,- per maand 

Omzet:                                                 op aanvraag

Personeel: geen overname personeel, wel mogelijk ivm contracten bepaalde tijd. 

Geen huur of lease constructies van apparatuur.

Geen verplichtingen leveranciers.

 

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak ter bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor.

MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen! 

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  077-3985757 of info@mpb-bog.nl
Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij BV Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)

www.mpb-bog.nl   www.horeca-makelaars.com

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.