Informeer naar prijs

Laat 130, 1811 EM Alkmaar, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Laat 130, Alkmaar
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Veelzijdige horeca-/winkelruimte op toplocatie in de recentelijk vernieuwde ‘Laat’ in Alkmaar! Overname van de goodwill & inventaris van de huidige exploitatie (viswinkel) is optioneel.

Winkelstraat ‘de Laat’ in Alkmaar is recent een transformatie ondergaan en is omgetoverd tot een toegankelijke, sfeervolle en groene straat met een divers aanbod aan winkels en horeca. De herinrichting heeft de winkelstraat een nieuw leven ingeblazen en voorzien van veel groenbeplanting, waterelementen en openbare zitgelegenheden. De afgelopen tijd hebben zich al een flink aantal nieuwe winkels en horecavoorzieningen gevestigd in de vernieuwde Laat. U heeft nu de kans om zich daar op een hele aantrekkelijke locatie aan Laat 130 tegen goede voorwaarden aan toe te voegen!

De horeca-/winkelruimte
De horeca-/winkelruimte bevindt zich op een centrale locatie in het midden van de winkelstraat. De ruimte is in totaal ca. 85 m2 en wordt al jaren verhuurd aan een succesvolle viswinkel met meerdere vestigingen in Noord-Holland. Overname van de goodwill & inventaris van de exploitatie is optioneel en tegen een nader overeen te komen prijs en overnamedatum. Door overname van de aanwezige inventaris beschikt u direct over alle benodigde apparatuur om een vergelijkbaar concept van een viswinkel voort te zetten. Voorin de zaak bevindt zich het verkoopgedeelte met een grote koelvitrine/bestellingscounter in L-vorm. Er zijn enkele zit- en staanplaatsen gecreëerd waar gasten de verse vis kunnen nuttigen. Bovendien is er een terras aanwezig aan de voorzijde in de winkelstraat. Achter de bestellingscounter is een nette bakwand. Achterin de winkel bevindt zich de voorbereidings-keuken met koelcel, opslagruimte, personeelsruimte en toilet.

Wilt u liever een ander horeca- of winkelconcept introduceren op deze locatie? Dat is ook mogelijk, u kunt er namelijk ook voor kiezen om te wachten tot afloop van het lopende huurcontract en de winkelruimte leeg opgeleverd krijgen. De ruimte beschikt over bestemming ‘Centrum’ waarbij diverse vormen van detailhandel en horeca zijn toegestaan. Zo mag u op deze locatie bijvoorbeeld ook een broodjeszaak, snackbar of ijssalon openen (beperkt tot afhaal en/of bezorging).

Locatie/ligging
De horeca-/winkelruimte ligt in het midden van de recent vernieuwde winkelstraat ‘de Laat’ in het centrum van Alkmaar. De locatie is te voet of per fiets goed bereikbaar. In de nabije omgeving zijn diverse (betaalde) parkeergarages, waarvandaan de winkel zich op slechts enkele minuten loopafstand bevindt.

Openingstijden
Op dit moment is de viswinkel geopend op maandag van 12:00-18:00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 09:00-17:00 uur. Koper mag diens openingstijden zelf bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van Gemeente Alkmaar valt.

Details

 • De huidige huurprijs is op aanvraag beschikbaar. Een ingroeihuur is bespreekbaar bij ondertekening van een nieuw huurcontract van 5 jaar of langer.
 • Vraagprijs goodwill/inventaris (optioneel): Nader overeen te komen
 • Aanvaarding: in overleg
 • Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 85 m2

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 85 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Nee
 • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.