€ 1.820,00

Dorpsstraat 47b, 1421 AT Uithoorn, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Dorpsstraat 47, Uithoorn
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.820,00

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Veelzijdige casco horecaruimte in het gezellige centrum van Uithoorn!

De horecaruimte
De horecaruimte omvat een totale oppervlakte van ca. 92 m2 en wordt volledig casco opgeleverd. Hierdoor is er dus géén sprake van overname van aanwezige goodwill/inventaris en kunt u de ruimte geheel naar eigen wens inrichten! De mogelijkheden zijn groots, de ruimte is namelijk geschikt voor diverse horecaconcepten (horeca categorie 1 t/m 3, zie bestemmingsomschrijving p. 18 & 19 in de brochure). Eerder was er op deze locatie een succesvolle cafetaria gevestigd, maar bijvoorbeeld een lunchroom, restaurant, café, ijssalon behoren tot de mogelijkheden.

De bedrijfsruimte beschikt over grote ramen en de entree aan de voorzijde. Er is een dames- en herentoilet met voorportaal aanwezig. De ruimte rechts achterin de zaak is geschikt als bedrijfskeuken. De ruimte aan de voorzijde behoort tot eigen grond en is zeer geschikt als terras (met zeer veel zonuren!). Terrasvergunning dient door de nieuwe huurder aangevraagd te worden bij de gemeente.

Staat van de onroerende zaak
De onroerende zaken zullen aan huurder in eigendom worden overgedragen “as is, where is”, dat wil zeggen in de feitelijke staat en juridische staat waarin het zich ten tijde van de ondertekening van de huurovereenkomst bevindt, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van huurder komen.

Locatie/ligging
De horecaruimte ligt in het centrum van Uithoorn, aan de Dorpsstraat met diverse winkels en horecagelegenheden. Schuin tegenover de horecaruimte bevindt zich een haven aan de Amstel, waar ’s zomers veel boten passeren en aanmeren. In de omgeving is veel (gratis) parkeergelegenheid.

Bestemming
Bestemming Centrum 2 met horecacategorie 1 t/m 3. Neemt u contact op met gemeente Uithoorn voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Huurprijs: € 1.820,- per maand vrij van BTW

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 92 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu