T.E.A.B.

Arnold Schönberglaan 9, 1082 MJ Amsterdam, Nederland

Omschrijving

Veelzijdig horecabedrijf op uitstekende locatie op de Zuidas in Amsterdam.
 
HET RESTAURANT
Kookstudio Nine is een bedrijf met veel mogelijkheden. Het bedrijf wordt geëxploiteerd als restaurant alsmede kookstudio, evenementenlocatie,   vergaderruimte en catering, een perfect combinatie in deze omgeving. Het bedrijf is gevestigd in een prominent hoekpand op goede zichtlocatie. Het restaurant heeft ca. 80 zitplaatsen en in de kookstudio kunnen eveneens 80 gasten plaatsnemen.
 
Dankzij het fijne voorliggende terras (ca. 30 zitplaatsen) en de grote raampartijen in de gevel valt de zaak goed op. De combinatie van grote raampartijen en het hoge plafond creëert optisch nog meer ruimte. Het interieur is modern met veel lichte tinten. De zeer professionele keuken leent zich uitstekend als presentatie- en productiekeuken.
 
Deze zeer complete horecazaak op toplocatie kan per direct overgenomen worden.
 
LOCATIE / LIGGING
Deze horecazaak is gelegen op de bruisende Zuidas waar met name doordeweeks duizenden werkenden dagelijks deze locatie passeren. Het station Amsterdam Zuid is op steenworpafstand. Naast werkenden kan men hier eveneens veel studenten van de Vrije universiteit Amsterdam en bezoekers van het ziekenhuis UMC verwachten.
 
ZUIDASDOK
Zuidasdok is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland die in 2020 van start gegaan is. Het project zorgt voor een betere bereikbaarheid van de Amsterdamse wijk Zuidas en van het noordelijk deel van de Randstad, zowel over de weg als met het openbaar vervoer. Zuidasdok is een samenwerking van Rijkswaterstaat, ProRail en de gemeente Amsterdam. Tevens zal er een extra in-uitgang bij de voordeur van het pand komen wat zal resulteren in meer traffic.
 
BESTEMMING
Op dit moment beschikt de locatie over categorie Enkelbestemming Gemengd. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.
 
OPENINGSTIJDEN
De onderneming is momenteel gesloten. De openingstijden waren voorheen van maandag tot zondag van 12:00 to 20:30 uur. Conform de huidige vergunning mag het bedrijf momenteel doordeweeks tot 01:00 en in het weekend tot 03:00 geopend zijn. Koper mag uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Amsterdam valt.
 
SAMENVATTING

•            Veelzijdig bedrijf op prachtige locatie op de Zuidas
•            Vraagprijs goodwill/inventaris: T.E.A.B.
•            Huurprijs OG: € 6.495,- excl. btw per maand
•            Bedrijfsoppervlak: ca. 350m2, Terras: ca. 50m2
•            Overname: per direct mogelijk
 
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 1
  • Totale oppervlakte (m2): 350 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu