€ 59.500,00

Herculesstraat 1, 1812 PD Alkmaar, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Herculesstraat 1 Alkmaar
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 59.500,00
 • Onroerend goed: Geen voorkeur
 • Prijs onroerend goed: € 2.000,00
 • Aantal zitplaatsen: 45
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 60
 • Oppervlakte terras (m2): 100 m²

Omschrijving

Te koop bij Van Alkemare: Veelzijdig eetcafé met nagenoeg nieuwe inventaris op bedrijventerrein Overdie in Alkmaar!

Het eetcafé
Welkom bij deze veelzijdige horecalocatie aan Herculesstraat 1 in Alkmaar! Deze locatie beschikt over werkelijk alle ingrediënten voor een succesvolle horecaonderneming: de inrichting, de apparatuur, de ligging… helemaal instapklaar!

Eén van de grootste pluspunten is de zo goed als nieuwe inventaris. De zaak is eind 2020 volledig vernieuwd door de huidige eigenaar en daarbij voorzien van een frisse inrichting met nieuwe inventaris: van de stoelen en tafels tot de keukenapparatuur. De hoogwaardige apparatuur bestaat o.a. uit een pizzaoven, kebabgrill en bakwand en is daardoor zeer geschikt voor diverse horecaconcepten. Bovendien is de zaak grotendeels gasvrij (m.u.v. verwarming van water).

Serveren op locatie of een bezorg-/afhaalconcept? Beide is hier uitstekend mogelijk! Binnen is er ruimte voor maar liefst 40 zitplaatsen plus nog 6 zitplaatsen aan de bar. ’s Zomers is het heerlijk vertoeven op het voorgelegen terras, dat met maar liefst 100 m2 ruimte biedt voor ca. 60 zitplaatsen! Dankzij de ideale ligging aan de rand van bedrijventerrein Overdie én grenzend aan een woonwijk, trekt het eetcafé uit beide gebieden veel klanten die ook door een bezorg-/afhaalsysteem uitstekend bedient kunnen worden. 

Bovendien zijn er herontwikkelplannen in Overdie om in de nabije toekomst tussen de 3000 en 4000 woningen bij te bouwen: 
herontwikkelingoverdie.nl, dat mogelijk ook een extra klantengroep voor het eetcafé kan vormen.

Ligging/locatie
Het eetcafé heeft een strategische ligging grenzend aan woonwijk Overdie en aan de rand van het gelijknamige industrieterrein, met verschillende bedrijven, kantoren en sportgelegenheden. Het industrieterrein wordt direct ontsloten op de ringweg van Alkmaar en de A9 en bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Alkmaar.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Vóór sluiting waren de openingstijden van woensdag t/m zondag van 16:00-23:00 uur. Koper mag 
uiteraard zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van gemeente Alkmaar valt.

Bestemming 
De bestemming op deze locatie is Bedrijf-1 met horeca categorie 3. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de 
mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 59.500,-
– Huurprijs bedrijfspand: € 2.000,- per maand exclusief BTW
– Totale bedrijfsoppervlakte: ca. 84 m2
– Aanvaarding: in overleg

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 85 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Menu