Informeer naar prijs

Aanwas 21, 4641 JE Ossendrecht, Nederland

Omschrijving

Turnkey horecaruimte in het mooie toeristische Ossendrecht. Vele Belgen, fietsers en toeristen passeren hier dagelijks dit mooie pand wat die authentieke uitstraling heeft.

Een aantal jaar geleden is het pand compleet gerenoveerd en voorzien van alle moderne voorzieningen en kan men dit pand als 100% instapklaar beschouwen. Vloeren, wanden, plafonds, (MIVA-)toiletgroepen, ventilatie- en aircosystemen en keuken zijn allemaal nieuw aangebracht en verdisconteerd in de huurprijs. Daarnaast wordt het object met de thans aanwezige inventaris verhuurd.

Een interessant object voor de horecaondernemer (in spé) die hier zijn/haar nieuwe horecabedrijf wilt beginnen. Invullingen zoals restaurant, (eet-) café, feestzaal zouden hier niet misstaan. Hormax is door verhuurders ingeschakeld om de juiste partij te vinden, daarom zijn we benieuwd naar uw visie en bedrijfsplan.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor te Breda.

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 1
  • Oppervlakte keuken (m2): 27 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 184.6 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Hormax Horecamakelaars
info@hormax.nl http://www.hormax.nl Bedrijf : Hormax Horecamakelaar Hormax Horecamakelaars is in 2003 opgericht en heeft kantoren in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Rotterdam. Daarvóór waren een aantal makelaars al actief onder een andere naam. We kunnen dus bogen over enorm veel ervaring, hetgeen nu een vereiste is gezien de complexiteit die vaak optreedt bij een verkoop of aankoop van een horecabedrijf. Jaarlijkse scholing en afstemming van contracten op de laatste wetten, maken van ons een volwaardige partij in de wereld van de horecamakelaardij. In Brabant heeft Hormax jaarlijks het grootste aanbod van te koop staande horecabedrijven en is mede daardoor het meest betrokken bij verkoop –of aankooptransacties binnen de horeca. Mocht u op het punt staan om een horecabedrijf te verkopen of te kopen, dan komen we graag vrijblijvend met u in contact om u onze diensten aan te bieden.
Menu