• Huurbedrag: Per maand
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 750,00
  • Aantal zitplaatsen: 22
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 24
  • Referentie: 1977

Omschrijving

GERESERVEERD

Cafetaria Te Koop

op mooie zichtlocatie aan doorgaande wegen in de wijken Weidedorp en Woolde

 

Na een rigoureuze verbouwing, van zes maand, is dit hoekpand omgetoverd naar een bijzonder mooie cafetaria met grote ramen en veel daglicht en is zonder veel omhaal in oktober 2019 geopend.

De omzetten zijn zeer goed en gezond met een geweldig resultaat !! Inzage in de cijfers is alléén mogelijk bij een bezichtiging en indien u serieus aantoonbaar geïnteresseerd bent in een overname

 

De ligging is tussen drie grote wijken nabij het centrum, bedrijventerrein en ook aan de weg die de "snelweg" verbind naar zowel het centrum als andere grote stadsdelen. 

Een bijzondere bijkomstigheid is het tegenoverliggende nieuwbouw project van Attendiz VSO met 3 locaties onder 1 dak. Geopend v.a. augustus 2022 met 170 studieplaatsen (studenten) voor keuken & techniek. De school heeft een Kiss&Ride en een Cruyff Court.

Het is een ruime cafetaria met terras die optimaal is ingericht en ook beschikt over een grote voorbereidingskeuken met achteringang en kelderruimte.

Het grootste deel van de inventaris is nieuw. De digitale Hegro, driepans bakwand met bakplaat is gereviseerd, waarbij tevens de ketels en bekabeling vernieuwd zijn.

 

Algemeen

Websites: Eigen website en Thuisbezorgd 

Bezorging: ja

Financiering vanuit bedrijf: Geen

 

Oppervlakten m²

Kelder – ca.13m² 

Voorbereidingskeuken – ca.20m²

Werkruimte – ca.20m²

Verkoopruimte – ca.38m²

Toilet – ca.2m²

Terras – ca.30m²

 

Bezorgmiddelen

2 bezorgscooters
1 bezorgfiets thuisbezorgd
1 bezorgauto (privé)

 

Kosten maandelijks

Huur € 750,00 (geen btw)
Gas  € 275,00 (incl. btw)
Electriciteit € 500,00 (incl. btw) Het energiecontract is goed loopt tot oktober 2024 !
Container afgesloten € 68,00 (incl. btw)

 

 

Kansen

*Bedrijven benaderen en bezorgen

*Openingstijden verruimen

*School aan de overkant

 

Unieke overname kans om deze cafetaria, met een "zeer goede" en nog steeds "sterk stijgende" omzet, binnen twee jaar na de opening over te kunnen nemen is wel heel bijzonder. Ook het resultaat is significant en goed in deze korte beginperiode. Indien de huidige klant- en product-handling wordt gecontinueerd dan behoort een terugverdienst periode tussen de drie en vijf jaar tot de mogelijkheden. 

Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen. De mogelijkheid dit bedrijf te bezichtigen is aanwezig op maandag en dinsdag ochtend. Hierbij maken wij u bekend met alle ins & outs van dit mooie bedrijf waarbij u de toekomst met een lach tegemoet kunt zien. De omzet geeft een goed beeld van het bedrijf. De jaarrapportage wordt door de accountant gefabriceerd en cijfers van dit jaar zijn inzichtelijk via kasstaten.  

 

*Als u niet de eigen middelen heeft en deze niet kan krijgen dan heeft een bezichtiging natuurlijk geen zin en verzoeken wij u dan ook niet te reageren. Dit voorkomt teleurstelling voor alle partijen.

*Er is pas sprake van een koop indien er is voldaan aan de voorwaarden van de koopovereenkomst en de huurovereenkomst.

 

*Als u het bedrijf bezoekt dan verzoeken de exploitanten geen vragen te stellen maar hiervoor contact met de makelaar op te nemen, ook voor een bezichtiging.

 

Tot Gauw !

Met vriendelijke groet,

Gerard Kiphardt, uw Eigen Horeca Makelaar

 

*Alle informatie hier verstrekt is zorgvuldig beoordeelt en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Gerard Kiphardt 0638448844
gerard@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigen Horeca Makelaar Overijssel Drenthe Groningen Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Menu