Informeer naar prijs

Geesterweg 10, 1921 BX Akersloot, Nederland
  • Adres: Geesterweg 10 Akersloot
  • Onroerend goed: Huur
  • Terras: Ja

Omschrijving

Het betreft hier een prachtige Turn Key horecaruimte welke tevens is te gebruiken als unieke tijdelijke kantoorruimte, op een zeer mooie locatie gelegen in de jachthaven van Akersloot. Het gaat hier om een tijdelijke huurperiode van maximaal twee jaar omdat deze locatie herontwikkeld gaat worden. Hiervan kunt u profiteren! Ziet u de mogelijkheden ook?

 

DE HORECA-/KANTOORRUIMTE

Het geheel is in gebruik geweest als restaurant/grandcafé en kan op deze manier voortgezet worden. De aanwezige inventaris kan gekocht of gehuurd worden zodat een nieuwe horecaexploitant zonder al te grote aanvangsinvestering direct kan draaien. Het geheel is echter ook geschikt om te gebruiken als  tijdelijke kantoorruimte, er zijn diverse aansluitingen aanwezig.

 

De ruimte ademt een gezellige sfeer en beschikt over ca. 150 zitplaatsen. Het geheel is voorzien van een bar en in de winter kunnen gasten zich heerlijk verwarmen aan de open haard. Verder is er een kelderbierinstallatie en een koel/vriescel welke in de opslagruimte staan. Deze locatie leent zich uitermate voor feesten en partijen tot maximaal 200 personen.

 

Er zijn aparte dames- en herentoiletten met voorportaal aanwezig en ook een zeer ruime, goed uitgeruste keuken.

 

TERRAS (WINTER EN ZOMER)

Er zijn twee prachtige terrassen gelegen op het zuiden. Naast de uitbouw van het restaurant ligt een terras met ca.  60 zitplaatsen. Daarnaast direct aan het water bevindt zich een smalle strook welke als terras gebruikt wordt in de winter met ca. 30 zitplaatsen, in de zomer worden beide terrassen in gebruik genomen (zie onderstaande afbeelding, de terrassen zijn in het rood gearceerd).

 

In de maanden maart en in oktober van ieder jaar kan exploitant alleen gebruik maken van het winterterras vanwege de doorgang naar de loods ten behoeve van de winterstalling van de boten van de jachthaven.

 

LOCATIE/LIGGING

De horeca-/kantoorruimte ligt in jachthaven Laamens in Akersloot. Deze jachthaven is centraal gelegen tussen Alkmaar en Zaanstad aan het Alkmaardermeer. Er zijn ruim 100 ligplaatsen voor diverse soorten boten, jaarlijks komen vele toeristen een bezoek brengen aan deze mooie jachthaven.

 

PARKEREN

Tegenover de horeca-/kantoorruimte bevindt zich een ruim parkeerterrein welke gedeeltelijk gebruikt mag worden voor de bezoekers. Een gedeelte van ca. 6 meter breed dient beschikbaar te blijven voor verhuurder. (zie  onderstaande foto in geel gearceerd)

 

BESTEMMING

Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het object bestemming Recreatie, met horeca mogelijk t/m categorie 2. Neemt u contact op met de gemeente voor meer informatie over de mogelijkheden.

 

SAMENVATTING

 

• Huurprijs nader overeen te komen

• Deelhuur bespreekbaar (te verdelen in restaurant waterzijde en voorcafé gedeelte) met gezamenlijke keuken en toiletten.

• Het betreft een bepaalde huurperiode tot maximaal 2 jaar

• Bedrijfsoppervlak: ca. 450 m2

• Overname: in overleg

 

 

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 450 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu