• Huurbedrag: Per maand
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.750,00
  • Aantal zitplaatsen: 40
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 60
  • Referentie: 1936

Omschrijving

Te huur casco horeca ruimte op Super locatie in de welbekende wijk “Dubbeldam” in Dordrecht. 

 

Horecaruimte te huur in het centrum van het gezellige “Dubbeldam” de welbekende wijk in Dordrecht. De horecaruimte zal casco gehuurd worden, maar is al van de nodige zaken voorzien waarvoor een overname aan de huidige huurder betaald zal moeten worden.

Eigen Horecamakelaar is namens huurder op zoek naar een (ervaren) horecaondernemer met een goed concept. Er wordt gedacht aan een goed eetcafé of brasserie met een kleine kaart, maar uiteraard staat de verhuurder ook open voor vernieuwde of andere concepten van geïnteresseerde partijen.

 

De horecaruimte die wij te huur mogen aanbieden is in totaal ca. 80m² groot. Op de begane grond is een dubbel toilet aanwezig die nog betegeld moet worden. Verder zijn alle aansluitingen aanwezig en is alles vernieuwd. Er moet alleen afgewerkt worden. 

De ruimte beschikt over een vide die is te bereiken via een trap en beschikt over ca. 18 zitplaatsen. In goed overleg kunnen wij u bouw- en interieur tekeningen laten zien die reeds door een professioneel bedrijf zijn gemaakt. 

 

Aan de voorzijde van het pand is het mogelijk een terras te exploiteren van ca. 60 zitplaatsen. In goed overleg met de gemeente Dordrecht kan er mogelijk ook een terras geëxploiteerd worden aan de zijkant van het pand (hiervoor kan verhuurder echter geen garantie afgeven). 

 

Huurovereenkomst

Huur € 1.750,- exclusief BTW per maand

5 + 5 jaar

Waarborgsom 3 maanden huur met BTW

Ingangsdatum in goed overleg

Overname huurdersbelang/installaties in goed overleg

 

Omzet potentie € 300.000,- 

 

Dubbeldam was een dorp op het Eiland van Dordrecht, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De vroegere gemeente werd per 1 juli 1970 samengevoegd met de gemeente Dordrecht en maakt sindsdien als wijk deel uit van deze stad. In het centrum waar deze locatie ligt, zijn twee grote supermarkten aanwezig. Verder bestaat het aanbod van winkels uit diverse kleine (specialiteiten) zaken die zorgen voor een levendige dorpscentrum. Op dinsdag staat er een weekmarkt voor de deur. 

 

Bent u op zoek naar een mooie horecaruimte in de gezellig en sfeervolle wijk Dubbeldam, wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Dennis Schot 06-34933053 of dennis@eigenhorecamakelaar.nl

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Dennis Schot 0634933053
dennis@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigenhorecamakelaar Zuid Holland Zuid Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Menu