Heereweg 18a, 1871 EJ Schoorl, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Heereweg 18, Schoorl
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.250,00

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Ca. 90 m2 horecaruimte in centrum van Schoorl! Inclusief pacht bedrijfsinventaris. Het betreft de deelhuur van een gedeelte van een bedrijfsruimte van totaal ca. 420 m2, optioneel ook als geheel te huren.

De horecaruimte
De betreffende horecaruimte (unit 2) van ca. 90 m2 bestaat uit een deel van het restaurant (ca. 50 m2 BVO), het voorgelegen (overdekte) terras (ca. 40 m2 BVO) en het buitenterras (ca. 55 m2). Het gebruik van de daarbij behorende bedrijfsinventaris is inbegrepen in de huurprijs van € 1.250,- per maand excl. BTW. Ingroeihuur is bespreekbaar.

Optioneel is ook de volledige bedrijfsruimte van ca. 420 m2 BVO te huren óf in geval van deelhuur, de grotere unit van ca. 330 m2). De totale ruimte bestaat uit het restaurant met bar, de serre, bedrijfskeuken, gastentoiletten, opslagruimtes. Grenzend aan de serre is er nog een overdekt en buitenterras aanwezig.

Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over meerdere zitgedeeltes met in totaal ca. 222 zitplaatsen:

– Ca. 90 zitplaatsen binnen;
– Ca. 48 zitplaatsen in de serre;
– Ca. 36 zitplaatsen op het overdekte terras;
– Ca. 48 zitplaatsen op het buitenterras.

Locatie/ligging
De horecaruimte is centraal gelegen aan de hoofdstraat van het gezellige centrum van Schoorl, nabij natuurgebied ‘de Schoolse Duinen’. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Daarvoor waren de openingstijden van vrijdag t/m dinsdag van 10:00-21:00 uur. Koper kan zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd met horeca categorie 2. Wellicht zijn er ook retail/detailhandel activiteiten mogelijk op deze locatie. Neem contact op met gemeente Bergen voor de mogelijkheden.

Overzicht huuropties
Er zijn drie mogelijkheden om te huren:

1) Casco huur van de volledige bedrijfsruimte met serre en terras (ca. 420 m2) inclusief inventaris. Huurprijs € 3.750,- excl. btw per maand.

2) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca.330 m2 incl. restaurant, keuken, een deel v/d serre en bar (incl. bedrijfsinventaris). Huurprijs € 3.450,- excl. btw per maand.

3) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca. 90 m2 incl. voorgelegen terras en een deel v/d serre ( incl. de daartoe behorende inventaris). Huurprijs € 1.250,- excl. btw per maand.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu