Heereweg 24, 1871 EJ Schoorl, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 3.750,00
  • Terras: Ja

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Ca. 420 m2 horecaruimte in het centrum van Schoorl! Inclusief gebruik van de complete bedrijfsinventaris. Deze ruimte is als geheel of gedeeltelijk te huur, vanaf ca. 90 m2.

De horecaruimte
De totale ruimte omvat een oppervlakte van ca. 420 m2 BVO en bestaat uit het restaurant met bar, bedrijfskeuken, gastentoiletten en opslagruimtes. Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over meerdere zitgedeeltes met in totaal ca. 222 
zitplaatsen:

– Ca. 90 zitplaatsen binnen;
– Ca. 48 zitplaatsen in de serre;
– Ca. 36 zitplaatsen op het overdekte terras;
– Ca. 48 zitplaatsen op het buitenterras.

Locatie/ligging
De horecaruimte is centraal gelegen aan de hoofdstraat van het gezellige centrum van Schoorl, nabij natuurgebied ‘de Schoorlse Duinen’. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeeropties.

Openingstijden
Momenteel is de zaak permanent gesloten. Daarvoor waren de openingstijden van vrijdag t/m dinsdag van 10:00-21:00 uur. Koper kan zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Bergen valt.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd met horeca categorie 2. Wellicht zijn er ook retail/detailhandel activiteiten mogelijk op deze locatie. Neem contact op met gemeente Bergen voor de mogelijkheden.

Huur opties
Er zijn drie mogelijkheden om te huren:

1) Casco huur van de volledige bedrijfsruimte met serre en terras (ca. 420 m2) inclusief inventaris. Huurprijs € 3.750,- excl. btw per maand.

2) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca.330 m2 incl. restaurant, keuken, een deel v/d serre en bar (incl. bedrijfsinventaris). Huurprijs € 3.450,- excl. btw per maand.

3) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca. 90 m2 incl. voorgelegen terras en een deel v/d serre ( incl. de daartoe behorende inventaris). Huurprijs € 1.250,- excl. btw per maand. 

Ingroeihuur is bespreekbaar!

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 420 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Menu