Heereweg 18, 1871 EH Schoorl, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Heereweg 18
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 3.450,00

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: deelhuur van ca. 330 m2 bedrijfsruimte in centrum van Schoorl! Inclusief pacht bedrijfsinventaris. Er zijn ook mogelijkheden om het volledige bedrijfspand te huren (ca. 420 m2) of een kleiner gedeelte (ca. 90 m2).

De horecaruimte
Het betreft de deelhuur van het grootste gedeelte van de bedrijfsruimte van ca. 330 m2. Dit deel bestaat uit het restaurant, de bedrijfskeuken, een deel van de serre en de bar. De bedrijfsinventaris is inbegrepen in de prijs. De h
uurprijs bedraagt € 3.450,- excl. btw per maand.

Het is echter ook mogelijk de totale bedrijfsruimte te huren. De totale ruimte omvat een oppervlakte van ca. 420 m2 BVO en bestaat uit het restaurant met bar, bedrijfskeuken, gastentoiletten en opslagruimtes.

Het restaurant is ruim opgezet en beschikt over meerdere zitgedeeltes met in totaal ca. 222 zitplaatsen

– Ca. 90 zitplaatsen binnen;
– Ca. 48 zitplaatsen in de serre;
– Ca. 36 zitplaatsen op het overdekte terras;
– Ca. 48 zitplaatsen op het buitenterras.

Locatie/ligging
De horecaruimte is centraal gelegen aan de hoofdstraat van het gezellige centrum van Schoorl, nabij natuurgebied ‘de Schoorlse Duinen’. In de nabije omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Openingstijden
Momenteel is de zaak geopend van vrijdag t/m dinsdag van 10:00-21:00 uur. Koper kan zelf diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Schoorl valt.

Bestemming
Op dit moment beschikt de locatie over bestemming Gemengd met horeca categorie 2. Wellicht zijn er ook retail/detailhandel activiteiten mogelijk op deze locatie. Neem contact op met gemeente Bergen voor de mogelijkheden.

Huur opties
Er zijn drie mogelijkheden om te huren:

1) Casco huur van de volledige bedrijfsruimte met serre en terras (ca. 420 m2) inclusief inventaris. Huurprijs € 4.150,- excl. btw per maand.

2) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca.330 m2 incl. restaurant, keuken, een deel v/d serre en bar (incl. bedrijfsinventaris). Huurprijs € 3.450,- excl. btw per maand.

3) Huur van een gedeelte van de bedrijfsruimte (ca. 90 m2 incl. voorgelegen terras en een deel v/d serre ( incl. de daartoe behorende inventaris). Huurprijs € 1.250,- excl. btw per maand.

Vanaf 1 januari 2023 is de bedrijfsruimte beschikbaar voor huur.

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu