• Huurbedrag: Per maand
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 60.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 1.500,00
 • Aantal zitplaatsen: 30
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 24
 • Referentie: 1877

Omschrijving

U kunt nu deze SUPER locatie overnemen en een vliegende start maken. 

De inventaris is helemaal nieuw u kunt zo starten voor een zeer aantrekkelijke overname prijs € 60.000,00

 

Algemeen en ligging:

 

El Mondo gelegen aan de Veerweg in Kamperland. De veerweg is een up- coming horecastraat met een aantal restaurantformules als buren. De komende jaren wil de gemeente van de Veerweg een echte horecastraat maken. Kamperland is een prachtig en zeer toeristische plaats in Noord- Beverland en heeft jaarlijks 1 miljoen toeristen omdat er diverse vakantieparken zijn zoals, Roompot beachresort, Watervillage en Résidence de Banjaard in de directe omgeving. 

Ook is er een jachthaven in de directe omgeving.  

 

Take Away restaurant El Mondo is geheel instapklaar en is grondig verbouwd de afgelopen maanden. Werkelijk alles is nieuw en tot in de puntjes verzorgd u kunt zo beginnen. Binnen is plek voor 30 zitplaatsen en wordt gecomplementeerd met een terras aan de zonzijde met eveneens 24 zitplaatsen.  

 

Indeling:

 

Restaurant: Bij binnenkomst treft u het restaurant gedeelte met ca. 30 zitplaatsen, een bar openkeuken en dubbele toiletten. 

 

Terras: Op dit sfeervolle terras aan de voorzijde is plaats voor ca. 24 zitplaatsen wat over de gehele breedte is voorzien van een elektrisch zonnescherm. 

 

Berging: Aan de achterzijde bevindt zich een opslag wat tevens is voorzien van een douchegedeelte. Aan de zijkant van het pand is ook nog een berging wat gebruikt kan worden voor afval e.d.  

 

Woning: Er is een bovenwoning maar die is op dit moment verhuurd met een kortlopend huurcontract, het is bespreekbaar met de pandeigenaar dat u de woning op termijn kunt huren. 

 

Vergunning: 

 

Het bedrijf beschikt over een mengformule-vergunning wat betekend dat u 50% take-away en 50% restaurant mag uitvoeren. Het is mogelijk een drank en horecavergunning aan te vragen. 

 

Aanvaarding: 

 

Zo spoedig mogelijk. 

 

Huurgegevens: 

 

De huurprijs is € 1.500,00 ex. B.T.W.

 

Huurovereenkomst: Comform het model Raad van Onroerende zaken Winkelruimte 2012. Huurtermijn 5 jaar en 5 optie jaren. 

 

Bankgarantie/waarborgsom: Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting. 

 

Huurindicatie: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurcontract, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). 

 

Omzet: 

 

Omzet gegevens zijn niet aanwezig omdat de eigenaar nog niet is open geweest door omstandigheden. 

 

Vraagprijs:

 

Op aanvraag. IN PRIJSVERLAAGD!!!  

 

Verplichtingen:

 

Er zijn enkele contracten die dienen overgenomen te worden. 

 

Bijzonderheden:

 

Bezichtigingen vinden uitsluitend plaats na afspraak met ons kantoor.

Wij verzoeken u de verstrekte gegevens uiterst discreet te behandelen en niet direct contact op te nemen met de ondernemer, zijn personeel, zijn leveranciers e.d. 

Ondanks dat deze informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

 

Wees er snel bij en bel voor meer informatie: Dennis Schot, 06- 349 330 53 of dennis@eigenhorecamakelaar.nl

 

 

 

 

 

Kenmerken

 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Leasecontracten: Ja

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Dennis Schot 0634933053
dennis@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : Eigenhorecamakelaar Zuid Holland Zuid Eigen Horeca Makelaar: Eigen Horeca Makelaar is een jong dynamisch bedrijf met grote ambities. Eigen Horeca Makelaar werkt met een ijzersterke formule en heeft op verschillende locaties in Nederland vakmensen zitten. Bij Eigen Horeca Makelaar staat u als klant centraal. Eigen Horeca Makelaar is een zeer flexibele onderneming met een enorme drive om u te helpen. Uw horecazaak verkopen of een horecazaak kopen? Voor professionaliteit en persoonlijke aandacht van onze horecamakelaars bent u bij ons aan het juiste adres!
Menu