Informeer naar prijs

Laat 85, 1811 EC Alkmaar, Nederland

Omschrijving

OMSCHRIJVING

Te koop aangeboden bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Sfeervol, traditioneel Italiaans restaurant met fraaie binnentuin gevestigd in het centrum van Alkmaar.

Dit pand wordt geheel of gedeeltelijk te huur aangeboden mét of zonder overname van de exploitatie. Afhankelijk van uw wensen, zal een voorstel op maat gedaan worden door verkoper/verhuurder voor wat betreft de huurprijs en eventuele overnamesom goodwill en/of inventaris. Huur voor korte en lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Neemt u contact op om de mogelijkheden te bespreken!

DE ONDERNEMING

Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met dubbele gevel, gelegen aan een drukke winkelstraat van Alkmaar.

Via de kleine entreedeuren komt u binnen in het voorgedeelte van het restaurant. In dit gedeelte zijn ca. 30 zitplaatsen met een bar. Deze ruimte is ca. 85 m2 groot. Tevens bevindt zich hier een dames- en herentoilet met voorportaal. Er is een aparte keuken met kleine opslagruimte aanwezig. Op de eerste verdieping is nog eens ca. 105 m2 opslag- en kantoorruimte gelegen.

Door de aanwezigheid van de mooie binnentuin met echte planten en druivenranken ademt u de Italiaanse sfeer. In de binnentuin/serre is plaats voor ca. 130 tot maximaal 170 personen. Tevens bevindt zich in de serre de hout gestookte steenoven met uitgiftebalie, waarbij de gasten goed zicht hebben op het vervaardigen van de handgemaakte pizza’s en pasta’s. De serre is ca. 180 m2 groot.

Taormina is reeds 40 jaar een begrip in Alkmaar! Vanwege de leeftijd van huidige ondernemer zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat om zijn mooie restaurant voort te zetten.

LOCATIE

Het Italiaans restaurant is gevestigd aan de Laat, dit is een winkelstraat in het centrum van Alkmaar. De Laat is de 2e hoofdwinkelstraat van Alkmaar, in de directe omgeving zijn winkels als Primark,  Sissy-Boy en America Today te vinden. Aan de Laat bevinden zich tal van monumentale panden waaronder op nummer 80 de Gereformeerde Kapelkerk uit 1475.

PARKEREN

Er zijn tal van parkeergarages in de buurt van de Laat zo is parkeergarage Schelphoek op loopafstand. Parkeren in de straat is mogelijk, tot 21.00 uur is dit betaald parkeren.

OPENINGSTIJDEN

Van maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur. Naar keuze van huidige exploitant worden er momenteel zeer beperkte openingstijden gehanteerd. Deze kunnen ruimer worden ingezet volgens de vergunning.

De bezorgservice is dagelijks geopend van 17.00 – 21.00 uur. Via o.a. thuisbezorgd.nl bezorgt huidige ondernemer vele maaltijden aan huis. Er zijn 3 scooters en 1 elektrische fiets aanwezig.

DETAILS

           Vraagprijs opstal/goodwill/inventaris: n.o.t.k. (nader overeen te komen)

           Huurprijs (incl. serre) : n.o.t.k. (nader overeen te komen)

           Overname: in overleg

           Bedrijfsoppervlakte: restaurant: 155 m2, serre: 180 m2, 1e etage ca. 105 m2

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op  het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 335 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu