€ 65.000,00

Vijverweg 3, 1733 AS Nieuwe Niedorp, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: vijverweg 3
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 65.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 5.850,00
 • Terras: Ja

Omschrijving

Te koop/te huur bij Van Alkemare Horecamakelaardij: Riant horecapand met schitterende ligging aan het water incl. 2 bovenwoningen in Nieuwe Niedorp. 

Het horecapand
Het betreft een ruim horecapand van ca. 500 m2 met veel potentie en mogelijkheden. De bedrijfsruimte is opgedeeld in drie separate gedeelten: het restaurant, de ‘Koopman Zaal’ en de ‘Leijer Polderzaal’. Het restaurant is ca. 110 m2 groot en is ruim opgezet met ca. 40 zitplaatsen en een bar in het midden. Het restaurant grenst direct aan het zonovergoten terras, dat prachtig aan het water gelegen is en ruimte biedt voor ca. 100 zitplaatsen.

De zalen zijn apart af te huren en uiterst geschikt voor grote gezelschappen, feesten en partijen, maar ook zakelijke gelegenheden zoals vergaderingen, cursussen of bedrijfsfeesten. De Koopman Zaal is geschikt voor max. 65 personen. De Leijer Polderzaal is geschikt voor max. 150 personen en biedt tevens toegang tot het terras. Deze ruime zaal is een zeer geliefde trouwlocatie. Grenzend aan de Leijer Polderzaal bevindt zich de bar, garderobe en gastentoiletten.

De zeer ruime bedrijfskeuken is ca. 77 m2 groot en is voorzien van diverse professionele apparatuur en ruim voldoende opslagruimte.

Voor het naastgelegen bungalowpark en de jachthaven is het restaurant van grote toegevoegde waarde, vanwege de cateringmogelijkheden en het  arrangement aanbod voor deze gasten. Kortom: voldoende mogelijkheden om deze locatie tot een succes te maken! 

Bovenwoningen
Boven de bedrijfsruimte, op de eerste verdieping van het pand, zijn twee woningen aanwezig welke beiden een oppervlakte van ca. 90 m2 omvatten. De woningen beschikken over een eigen ingang, royale woonkamer met dakterras, badkamer met douche, bad en toilet en drie slaapkamers. Beide woningen dienen te worden opgeknapt door de nieuwe eigenaar. De woningen waren voorheen ieder verhuurd voor € 1.100,- per maand, maar staan momenteel leeg. De woningen zijn geschikt voor eigen gebruik of om te verhuren.

Locatie/Ligging
Het pand ligt in het dorp Nieuwe Niedorp aan het doorgaande vaarwater genaamd ‘De Rijd’, grenzend aan een jachthaven en een recreatiepark. De Rijd is direct aangesloten op het Noord-Hollands kanaal waardoor het vaargebied strekt van Kolhorn tot Alkmaar. Het Alkmaardermeer en zelfs Amsterdam zijn hierdoor via het water te bereiken. De Rijd is door haar ligging een aantrekkelijke aanmeerlocatie. Het pand beschikt tevens over eigen parkeerplekken aan de voorzijde.

Details
– Huurprijs horecapand incl. bovenwoningen: 
   € 5.850,- per maand excl. btw 
– Huuropbrengst woningen: ca. € 2.200,- per maand
– Vraagprijs inventaris: € 65.000,-
– Bedrijfsoppervlakte: ca. 500 m2 
– Overname: in overleg

TIP! Bekijk nu de promotie-/dronevideo op YouTube [https://youtu.be/pm4ADpFS1r0] en krijg een impressie van dit unieke object en de prachtige omgeving!

Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging van deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op het nummer 0226-343220 of per email op info@vanalkemare.nl

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 498 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare 0226343220
communicatie@vanalkemaregroep.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare
Menu