Binnenhaven 2, 1761 JR Anna Paulowna, Nederland
  • Huurbedrag: Per maand
  • Adres: Binnenhaven 2
  • Soort:
  • Onroerend goed: Huur
  • Prijs onroerend goed: € 1.000,00

Omschrijving

Te huur bij Van Alkemare: Riant casco restaurant met unieke ligging aan de sluis en het havengebied in Van Ewijcksluis!

Restaurant
Het betreft een riant restaurant met een totale bedrijfsoppervlakte van in totaal ca. 225 m2. Het restaurant beschikt over twee zitgedeeltes met beiden een separate ingang. De serre (ca. 60 m2) bevindt zich aan de zijde van de haven en is via het terras te bereiken. De grote ramen in de volledige breedte maken dit een aangename, lichte zitruimte. Grenzend aan deze ruimte bevindt zich het tweede zitgedeelte (ca. 90 m2), ingericht als bruin café. Centraal in het midden is de bar met meerdere tapinstallaties waaraan ook zitgelegenheid kan worden gecreëerd.

Achterin het restaurant bevindt zich de keuken, welke zowel vanuit beide zitgedeeltes te bereiken is. Het restaurant beschikt ook over gastentoiletten met voorportaal en een opslagruimte met koel-/vriescel.

Het geheel zal casco opgeleverd worden, enkel de koelkast, koel-/vriescel en bar zijn ter overname.

Locatie/ligging
Het restaurant ligt op een bijzondere locatie aan de haven van Van Ewijksluis. De locatie aan de voet van het Amstelmeer en de prachtige omgeving van Van Ewijcksluis bieden samen alle ingrediënten voor een ontspannen bezoek. Op de voorgelegen  parkeerplaats is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bestemming
Op deze locatie geldt Enkelbestemming Horeca, horecacategorie 1 en 2. Neemt u contact op met gemeente Hollands Kroon voor meer informatie.

Details
– Huurprijs: € 1.000,- per maand excl. BTW (ingroeihuur gedurende het eerste jaar, daarna geldt de reguliere huurprijs van € 1.750,- p/m excl. BTW)
– Veel mogelijkheden qua bedrijfsvoering!

Kenmerken

  • Totale oppervlakte (m2): 225 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
nadine@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Makelaars met hart voor horeca! Wij zijn al bijna 40 jaar gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van horecabedrijven en horecapanden.
Menu