€ 1.275.000,00

Markt 1, 8161 EE Epe, Nederland
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Onroerend goed: Koop
  • Prijs onroerend goed: € 1.275.000,00
  • Terras: Ja

Omschrijving

Midden op de prachtige Veluwe is dit bijzonder goedlopende restaurant in de verkoop gekomen. De huidige exploitanten draaien al vele jaren dit mooie bedrijf. Het bedrijf staat bekend om haar heerlijke gerechten en zit dan ook vaak vol.

Het betreft een bedrijf in de hogere prijsklasse. Zonder vooraf aantoonbare financiële zekerheden hoeft u echt niet te reageren.

Indien u informatie wenst zult u een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Na ondertekening zal de eigenaar besluiten of er informatie zal worden afgegeven. Het genoemde bedrag is inclusief het Onroerend Goed.

Indeling: entree aan de zijzijde via het gezellige terras, door naar de serre en dan naar het restaurant. Het bedrijf is ruim, maar zeer gezellig ingericht en op dusdanige wijze dat iedereen toch eigen privacy heeft. Ruime bar aan de rechterzijde. Een biljart kan op verzoek uit de grond komen met behulp van een lift. Zowel aan de voorzijde, als aan de zijkant is een terras aanwezig.

De keuken is zeer netjes en ruim ingedeeld en voorzien van alle benodigde apparatuur. Een ruime opslag met koel- en vriescel en een zeer ruime nette droge kelder.

Totaal aantal zitplaatsen:

– Restaurant: ca. 60;
– Serre: ca. 45;
– Terras: ca 45.

Bedrijfswoning: er is bij genoemde prijs geen bedrijfswoning aanwezig. In overleg is wellicht iets te bespreken.

Bijzonderheden: het bedrijfsonroerendgoed is eventueel ook te huur.

ps. Het getoonde adres is dat van het stadhuis in Epe en dient uitsluitend als regioaanduiding. Kijk voor meer foto’s en/of informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Ja
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Horecapachter 06-15048789
Roelof@horecapachter.nl http://www.horecapachter.nl Bedrijf : Horecapachter Horecapachter is, ondanks dat de naam misschien anders suggereert, in de basis ‘gewoon’ een horecamakelaar en aangesloten bij de Vakgroep Makelaars Horeca. De bij de V.M.H. aangesloten horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van horecabedrijven. Binnen de V.M.H. zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Gelderland, Overijssel en een groot deel van Utrecht. Omdat er regelmatig overleg plaatsvind en er veel contact is tussen de aangesloten horecamakelaars kunnen wij als regionale zelfstandige horecamakelaar landelijke dekking aanbieden. Als horecamakelaar bemiddelen wij in het aan- en verhuren van horeca-, recreatie- en leisure bedrijven. Maar daarnaast heeft Horecapachter zich gespecialiseerd in het vinden van de juiste pachter voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring binnen de horeca- , leisure- en recreatiesector weten wij eigenlijk altijd wel de juiste kandidaat te vinden die bij u en bij uw onderneming past. Wij zijn geheel zelfstandig. Wij gaan dan ook verder dan anderen om de juiste match te vinden! De makelaar voor de regio’s Gelderland Overijssel en groot deel van Utrecht inclusief de stad Utrecht.