€ 85.000,00

Heuvel 4, 5421 CN Gemert, Nederland
  • Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 85.000,00
  • Onroerend goed: Huur
  • Aantal zitplaatsen: 70
  • Terras: Ja
  • Aantal zitplaatsen terras: 60

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

Dit prachtige restaurant met B&B genaamd Kastanjehof bevindt zich in het hogere segment.

Het mag met recht een buitenkans genoemd worden voor de ondernemer met ambitie! De overname betreft primair het restaurant, optioneel is een overname inclusief de B&B (2 luxe kamers, een (bruids)suite en het koetshuis met een ruime woonkamer en 2 slaapkamers). De B&B is overigens zonder meer van toegevoegde waarde is aan het totaal-concept. Wonen is mogelijk op de 2e verdieping, waar een ruime, bijzonder fraaie loft-achtige bedrijfswoning beschikbaar is.

Het restaurant wordt sinds 1997 geleid door de meer dan bevlogen en kundige chef-kok Guus Mortier. Door de jaren heen heeft het pand diverse renovaties ondergaan, de recente restyling van het restaurant maakte het gehele plaatje voor de gasten perfect. Wellicht dat de ‘verwende’ kok nog aanpassingen nodig acht in de bedrijfskeuken, maar het bedrijf mag absoluut ‘turn-key’ genoemd worden.

De exploitatie bestaat uit 2 restaurantkamers, een ruime serre met openslaande deuren naar het tuinterras, een eetkamer met aansluiting tot een keuken voor kook-workshops en besloten gezelschappen, alsmede een prachtige onder architectuur aangelegde tuin met waterpartij en terrassen. Naast de publieke ruimtes is er een warme en koude keuken, alsmede voldoende magazijnen voor dranken, koel- en vriesruimtes en opslag. Al met al is het een volumineus pand met meer dan voldoende afzetruimtes.

LIGGING:

Het bedrijf is gelegen aan de rand van het actieve Noord Brabantse dorp Gemert, een dorp met vele bezienswaardigheden in een bosrijke omgeving met een groot bereik voor toerisme. De gemeente Gemert Bakel heeft ca 30.000 inwoners waarvan in Gemert ca. 16.000. Het pand ligt in een bocht aan de Heuvel, naast het Commanderij College met grote parkeerplaats! Er kan gesproken worden over een zichtlocatie met een prima bereik (Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Helmond is hooguit een half uur rijden met de auto).

PARKEREN:

Er zijn gedeeltelijk parkeermogelijkheden op eigen terrein, alsmede voldoende (gratis) parkeervoorzieningen in de directe nabijheid van het pand. Naast het pand is een grote parkeerplaats gelegen die in de avonden vrij beschikbaar is.

PERSONEEL:

Er zijn geen langlopende personeelsverplichtingen waar een nieuwe kandidaat rekening mee moet houden. Thans zijn er ca 5 parttime medewerkers welke naast de chef-kok werkzaam zijn in het bedrijf.

VERPLICHTINGEN:

Geen leveranciersverplichtingen.

OPENINGSTIJDEN:

Op maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur geopend.

REGISTERGOED:

Diverse huurconstructies zijn bespreekbaar, restaurant met woning, al dan niet met de B&B-kamers en/of koetshuis. Huurovereenkomst conform ROZ-model 2012 met horecaclausules en bijbehorende algemene bepalingen. De huurprijs zal in alle redelijkheid worden vastgesteld, waarbij de competenties van de huurder en het concept zwaarder zullen wegen dan de hoogte van de huurprijs. Uitgangspunt is een langjarige huurrelatie.

OMZET:

De huidige omzet en overige cijfers worden verstrekt in een persoonlijk onderhoud. Omzetpotentie boven € 1 miljoen euro!!

Contactpersoon: Patrick Freriks tel. 06-53223766.

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 2
  • Bouwjaar: 1884

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Menu