Informeer naar prijs

Zandstraat 1, 5066 CA Moergestel, Nederland
 • Adres: Zandstraat 1 Moergestel
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Onroerend goed: Huur
 • Aantal zitplaatsen: 160
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 200

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

Restaurant Croy ’t Stokske ligt net buiten Moergestel aan de rand van natuurgebied de Oisterwijkse Bossen en Vennen onder de rook van Tilburg. Het restaurant verdeeld over diverse ruimtes is gevestigd in een schitterend pand met een uitstekend afwerkingsniveau. De grote speeltuin bij het restaurant en de prachtige natuur om de hoek maken dit een superleuke plek voor het hele gezin. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een groot terras. De zaak beschikt verder over een ruime moderne bedrijfskeuken voorzien van alle benodigde keukenapparatuur alsmede voldoende koel-, vries- en opslagruimte. Het huidige concept is gebaseerd op een betaalbaar 3-gangenmenu met uitstekende gerechten in een bourgondische ambiance met en een prijsstelling van thans € 19,95 p.p. . Daarnaast biedt het bedrijf ook mogelijkheden voor het houden van kinderfeestjes, recepties, meetings, trainingen, bruiloften, feesten en partijen waarvoor diverse ruimten beschikbaar zijn. In het pand zijn meerdere exploitatiemogelijkheden denkbaar zoals onder andere een pannenkoekenrestaurant, een themarestaurant, een “all you can eat” restaurant, een steakhouse, al dan niet in combinatie met feesten en partijen. De indeling en afwerking van het bedrijf zijn zo gerealiseerd dat een omzetting naar een ander concept geen gigantische investeringen met zich mee hoeven te brengen.

LIGGING:

Dit restaurant is gelegen te midden van de prachtige natuur van de Oisterwijkse Bossen en Vennen van maar liefst 415 hectare en nabij de dorpskernen van Moergestel en Oisterwijk en de stad Tilburg uitstekend gecombineerd met een goede ontsluiting richting Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. De Oisterwijkse Bossen en Vennen is een prachtig natuur-, wandel- en fietsgebied welke tevens onderdeel uitmaakt van het Nationaal Landschap Het Groene Woud.

PARKEREN:

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig middels een groot parkeerterrein op eigen grond aan de overzijde van de weg van het bedrijf.

PERSONEEL:

Op het bedrijf rusten een aantal personele verplichtingen welke gerespecteerd dienen te worden en op aanvraag verkrijgbaar zijn.

VERPLICHTINGEN:

Volgens opgave van verkoper rusten er geen verplichtingen op het bedrijf ten aanzien van een brouwerij of andere leveranciers welke koper verplicht is over te nemen. In het bedrijf is een drankenkoeling aanwezig welke in bruikleen is van Coca Cola.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur Zondag vanaf 11.00 uur Keuken geopend tot 20.00 uur

REGISTERGOED:

Het betreft hier de huur van het registergoed bestaande uit een restaurant met zaal, terrassen, speeltuin, onzelfstandige bovenwoning, parkeerterrein en het naastgelegen gildehuis met schietbaan en evenemententerrein. Zowel de bovenwoning alsmede het naastgelegen gildehuis met schietbaan en evenemententerrein zijn onderverhuurd. Voor verdere huurcondities kunt u contact opnemen met onderstaand contactpersoon.

Contactpersoon: Ries Wijnen tel. 06-22472577

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 531 m²
 • Oppervlakte keuken (m2): 63 m²
 • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 315 m²
 • Oppervlakte magazijn (m2): 110 m²
 • Brouwerijverplichtingen: Nee
 • Automatenverplichtingen: Nee
 • Personeelsverplichtingen: Ja
 • Leasecontracten: Nee
 • Muziekovereenkomst: Ja
 • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Tonny Freriks Horeca-Makelaars 0493-441200
info@tonnyfreriks.nl http://www.tonnyfreriks.nl Bedrijf : Tonny Freriks Horeca-Makelaars SINDS 1972 DE HORECAMAKELAAR VOOR ZUID-OOST NEDERLAND. Tonny Freriks Horeca-makelaars begeleid, adviseert en ondersteunt al sinds 1972 binnen de gehele horecabranche ondernemers, starters, banken, gemeenten en intermediairs bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, advies en taxaties van horecabedrijven en horecavastgoed in de provincies Noord Brabant, Limburg, Gelderland. Onze makelaars en taxateurs hebben hun eigen werkgebied, een gedegen horeca ondernemersachtergrond, een breed netwerk en kennis van de plaatselijke horeca. Zij volgen de ontwikkelingen in de horecabranche op de voet. Maar wat maakt ons echt uniek? Onze betrokkenheid! Wij begeleiden, ondersteunen en adviseren u bij het gehele proces van verkoop, aankoop, verhuur, huur, personeelsoverdracht, financiering, het opstellen van contracten, aanvragen van vergunningen en het leggen van contacten met leveranciers.
Menu