Stationsweg 12, 5831 CR Boxmeer, Nederland

Omschrijving

Perfect centraal gelegen Multifunctioneel Hotel-Café-Restaurant-Zalen te Boxmeer; Sterke regiofunctie.

Aan een drukke straat direct bij alle beschikbare openbaar vervoer stations gelegen multifunctioneel hotel, café, restaurant en zalencentrum. Deze zeer levendige plaats in Oost-Brabant heeft een sterke regiofunctie en een groot industrieterrein in de directe nabijheid.

Het ruime pand ligt op een groot perceel met eigen parkeergelegenheid en tuin met een gezamenlijk perceeloppervlak van ca. 19 are en 75 centiare (bijna 2000 m2). De verschillende ruimtes hebben een praktische en logische indeling met meerdere ingangen voor elk bedrijfstype. Voortzetting van dit prachtige bedrijf in de huidige vorm geniet de voorkeur met een bewezen concept en omzet. Uiteraard staat het vrij om de bedrijfsvoering aan te passen naar uw eigen concept.

De hoofdingang bevindt zich aan de voorzijde, waar tevens de ingang van het restaurant en café is gesitueerd. Voorts bevindt zich er een nachtingang voor het hotel en een separate ingang voor de zalen. De ruime professionele centrale keuken is zo gesitueerd dat een ideale routing door het gehele bedrijf eenvoudig te bedienen is. Alle apparatuur voldoen aan alle hedendaagse eisen. Alle inventaris is in eigendom en er rusten geen lease- of huurconstructies op de inventaris, behoudens het hotellinnen. Onlangs is er flink geïnvesteerd in een nieuw kassa en boekingssysteem, toegangssysteem middels pasjes en zijn alle kamers voorzien van een airco.

Het hotel telt 10 ruime hotelkamers met in totaal 17 bedden incl. airco.

De vele vaste clientèle zijn zeer gemêleerd van jong tot oud en van zakelijk tot de lokale inwoners. Ook toeristen behoren tot de grote groep gasten. Hotelbezetting op doordeweekse dagen telt voornamelijk vaste zakelijke gasten terwijl in het weekend de toeristen het hotel bezetten. Diverse verenigingen weten de weg naar dit bedrijf te vinden en zorgen voor veel vaste gasten.

De huidige bedrijfsvoering wordt uitgevoerd met het ondernemerspaar en diverse personeelsleden en om gezondheidsredenen wordt deze zaak met pijn in het hart aangeboden. Voor de nieuwe ondernemer(s) is dit bedrijf een prachtlocatie om over te nemen waarmee uitstekende rendementen behaald kunnen worden.

Op het bedrijf rusten enkele personeelsverplichtingen voornamelijk voor bepaalde tijd. Geen leveranciers- of brouwerijverplichtingen.

Vraagprijs inventaris/goodwill op aanvraag.

Huur vastgoed per maand: € 5.000 excl. btw

Omzet op aanvraag. Hogere omzetcategorie met uitstekende rendement!

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u zich wenden tot ons kantoor. Bezichtigingen uitsluitend na afspraak!

MPB BV makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met uiterste discretie te behandelen!

Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor  dhr. Richard Deenen of dhr. Chi Ho 06-15.3333.03 

Kenmerken

  • Aantal kamers: 10
  • Aantal verdiepingen: 2
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Ja
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu