€ 549.000,00
K.K.

Hoofdstraat 74, 5864 BH Meerlo, Nederland

Omschrijving

Multifunctioneel horecabedrijf inclusief woning te Meerlo (L)


Prima onderhouden royaal horecapand gelegen aan een doorgaande weg te Meerlo in de gemeente Horst aan de Maas.
De brasserie en de multifunctionele zalen vormen het hart van het bedrijf en met een ruime bovenwoning is het fijn toeven in dit dorp met ca. 1900 inwoners.

Vrij van elke formule bestaat deze zaak al meer dan 50 jaar waarbij het huidige ondernemerspaar toe is aan een nieuwe uitdaging en het stokje graag wenst over te dragen. Het geheel, inventaris en vastgoed, wordt nu aangeboden en biedt een geweldige kans voor een nieuwe ondernemer die deze zaak op de huidige wijze voort kan zetten wat een solide basis is voor een mooie toekomst of zijn of haar nieuwe droomconcept kan laten uitkomen.
Er zijn jaarlijks een legio aan evenementen en er zijn diverse verenigingen die gebruik maken van de zalen.
Gelegen aan een doorgaande weg binnen de bebouwde kom en langs diverse fiets- en wandelpaden is de ligging perfect te noemen, waardoor het gehele jaar een stabiele omzet gegenereerd wordt.
Diverse campings en vakantieparken, op steenworp afstand, maken de locatie ook geliefd bij toeristen.

De ruime bedrijfskeuken bestaat uit zeer goed onderhouden hoogwaardig apparatuur waaronder een Leventi oven, koel- en vriescel en diverse overige apparatuur van kwaliteitsmerken. De brasserie en zalen hebben de beschikking over diverse tappunten en een ruime inventaris.
Centraal bereikbaar vanuit beide zalen en de brasserie bevinden zich de ruime gescheiden toiletten.
Ook op het heerlijke terras aan de voorzijde is het goed toeven.
De 2 ruime zalen aan de achterzijde worden regelmatig verhuurd voor vergaderingen en partijen en diverse feesten uit de hele regio. Beide zalen kunnen met elkaar verbonden worden door losse panelen. Met ca. 498 m2 oppervlakte en een vast groot podium maakt het deze zaal geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden.
De voorliggende brasserie kan in de huidige vorm prima blijven bestaan; de routing tussen café, zaal, aparte keuken met koelopslagmogelijkheden en toiletgroep is goed te noemen. De brasserie zou bij de grote zalen betrokken kunnen worden om een grootschalig restaurant te realiseren. Het pand is goed onderhouden met een bovenwoning met 3 slaapkamers en apart toilet, beneden zijn de woonkamer en luxe badkamer gesitueerd. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct achter het pand.
Oppervlakten:
Brasserie ca.                   62 m2
Zaal 1 ca.                        186 m2
Zaal  2 ca.                       250 m2
keuken ca.                       50 m2
totale inhoud ca.              3875 m3
woonoppervlakte ca.       80 m2
Brouwerijinventaris betreft bruikleen, voor het overige geen lease- of huurcontracten. Overname personeel: geen
Omzetindicatie: op aanvraag
Vraagprijs vastgoed incl. inventaris en goodwill: € 549.000,- k.k.

Voor overige vragen of opmerkingen alsmede het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u zich wenden tot ons kantoor.
MPB makelaars vraagt u deze brochure en het aangeboden bedrijf met discretie te behandelen!
Alle correspondentie verloopt uitsluitend via ons kantoor   
Maas en Peel Bedrijfsmakelaardij, Genenberg 12, 5872 AL Broekhuizen (L)
077-3985757

Kenmerken

  • Aantal verdiepingen: 2
  • Bouwjaar: 1910
  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Nee
  • Woning aanwezig: Ja

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
mpb Bedrijfsmakelaardij 077-3985757
info@mpb-bog.nl http://www.mpb-bog.nl Bedrijf : mpb bedrijfsmakelaardij De horeca- en bedrijfsmakelaar van Zuid-Oost Nederland. Met veel plezier zetten we onze jarenlange ervaring als horeca exploitanten in als bedrijfsmakelaars. We bieden een breed aanbod in cafetaria’s, snackbars, broodjeszaken, restaurants en hotels. Bemiddelen en adviseren tussen vastgoedeigenaren en exploitanten én zoeken naar kandidaat-kopers of -huurders en overnamekandidaten voor het overnemen van een lopend bedrijf, behoort tot onze werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een algehele concept ontwikkeling. Al onze adviseurs zijn zelf ondernemer. Dat heeft als grote voordeel dat we je als ondernemer echt begrijpen. We geloven dat elkaar helpen iets is wat ondernemers bindt. We kijken in ons vak verder dan de ‘stenen’ en zijn nieuwsgierig wat er mogelijk is. Onbevooroordeeld, want iedereen is uniek en iedereen heeft de kwaliteiten om het verschil te maken. Ja, dat is wat we graag doen. Samen Vooruit in Zaken! Naast onze specialisatie in horeca gaat onze aandacht ook uit naar retail en kantoorruimtes.
Menu