Informeer naar prijs

Molenstraat 31, 4791 HL Klundert, Nederland

Omschrijving

EVENTS – RESTAURANT – BROODJES EN MEER

Samenkomen staat in De Stad Klundert centraal. Deze functie heeft de historisch mooie locatie al sinds 1890 in vestingstad Klundert. Eerst als Rooms-Katholieke kerk en sinds 2017 als evenementen locatie met alle denkbare faciliteiten, een echte stad! De missie/visie van de eigenaren is om het samenkomen, waarvoor deze kerk ooit is gebouwd, voort te zetten voor nu en toekomstige generaties. Na een complete restauratie en modernisatie is hier een evenementen locatie ontstaan waar je U tegen zegt. Of het nu een zakelijk of particulier event is, alles wordt op maat verzorgd. Het is daarom niet gek dat er voor een nieuwe ondernemer al veel op de rol staat.

In vogelvlucht bestaat De Stad uit de schitterende kerk (ideaal voor events tot 300 personen), een heus Bierlokaal, Restaurant “De Pastorie” wat voor iedereen openbaar is en waar een goede lunch of diner genuttigd kan worden en is er ook nog ‘Broodje Moerdijk’ in het pand gevestigd, een echte broodjesservice voor o.a. de bedrijvigheid in de directe omgeving.

Wij adviseren met klem om een kijkje te nemen op de eigen websites: www.destadklundert.nl, www.etenindepastorie.nl www.broodjemoerdijk.nl. Op deze prachtige sites vindt u alle ins and outs van deze veelzijdige onderneming.

Een dergelijke locatie roept om een ondernemer die van aanpakken weet en een kei is in het organiseren van events en het exploiteren van een restaurant. Voor dit soort ondernemer(-s) ligt er namelijk een unieke kans om deze locatie met al zijn facetten te huren (incl. inventaris).

Indien u interesse heeft of meer wilt weten over dit project kunt u contact opnemen met ons kantoor Breda.

Kenmerken

  • Bouwjaar: 1890
  • Oppervlakte keuken (m2): 80 m²
  • Oppervlakte verkoopruimte (m2): 700 m²
  • Oppervlakte magazijn (m2): 48 m²
  • Brouwerijverplichtingen: Ja
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Ja
  • Leasecontracten: Nee
  • Muziekovereenkomst: Ja
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Hormax Horecamakelaars
info@hormax.nl http://www.hormax.nl Bedrijf : Hormax Horecamakelaar Hormax Horecamakelaars is in 2003 opgericht en heeft kantoren in Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Rotterdam. Daarvóór waren een aantal makelaars al actief onder een andere naam. We kunnen dus bogen over enorm veel ervaring, hetgeen nu een vereiste is gezien de complexiteit die vaak optreedt bij een verkoop of aankoop van een horecabedrijf. Jaarlijkse scholing en afstemming van contracten op de laatste wetten, maken van ons een volwaardige partij in de wereld van de horecamakelaardij. In Brabant heeft Hormax jaarlijks het grootste aanbod van te koop staande horecabedrijven en is mede daardoor het meest betrokken bij verkoop –of aankooptransacties binnen de horeca. Mocht u op het punt staan om een horecabedrijf te verkopen of te kopen, dan komen we graag vrijblijvend met u in contact om u onze diensten aan te bieden.
Menu