Prins Hendrikstraat 9, 6828 GN Arnhem, Nederland

Omschrijving

Deze mooie locatie bevindt zich aan de Prins Hendrikstraat in de zeer gewilde wijk ‘Het Spijkerkwartier’ in Arnhem. Het Spijkerkwartier is een groene hippe wijk met een heel divers publiek. Van echte typische Arnhemmers die opgegroeid zijn in de wijk tot yuppen, kunstenaars en studenten die hier hun plek hebben gevonden. Het jaarlijkse straatfeest van de Prins Hendrikstraat is erg geliefd en bekend.

Het straatwerk en de stoepen van de Prins Hendrikstraat zullen binnenkort geheel opgeknapt worden. Net als in de rest van de wijk. Men verwacht eind 2022 al klaar te zijn hiermee.

Indeling

Entree naar het restaurant/eetcafé van circa 90m². Er is voldoende ruimte voor circa 40 zitplaatsen. Grote bar centraal in het restaurant (maar deze is ook kleiner te maken). Aan de bar kunnen zeker twaalf krukken geplaatst worden.

Doorgang naar de keuken van circa 24m².

Aan de achterzijde van het eetcafé is een blinde muur. Een mooie doorgang met openslaande deuren naar de tuin zou zeker zeer mooi staan voor extra daglicht en wellicht zou hier ook een serre gerealiseerd kunnen worden. Wellicht kan deze ‘ruimte’ ook dienst doen als binnentuin/-terras. De gemeente zou u hier meer over moeten kunnen vertellen of dit tot de mogelijkheden behoort.

Ruime kelder voor opslag.

Terras

Er is een zeer knus terras aan de voorzijde van circa 25m² met plaats voor circa 24-28 stoelen. Dit is eigen terrein dus geen extra precario.

Verplichtingen

-Brouwerij: Nee
-Automaten: Nee
-Leveranciers: Nee
-Personeel: Nee

Bijzonderheden

– De locatie wordt geheel casco opgeleverd.

– Boven het bedrijf zitten vier appartementen.

– De huur is BTW vrij.

– De verhuurder is er niet van op de hoogte of er een vetput aanwezig is.

Mooie locatie in een zeer mooie, populaire en gezellige wijk. Kijk voor meer foto’s en/of informatie op www.horecapachter.nl

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Personeelsverplichtingen: Nee
  • Woning aanwezig: Nee

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Horecapachter 06-15048789
Roelof@horecapachter.nl http://www.horecapachter.nl Bedrijf : Horecapachter Horecapachter is, ondanks dat de naam misschien anders suggereert, in de basis ‘gewoon’ een horecamakelaar en aangesloten bij de Vakgroep Makelaars Horeca. De bij de V.M.H. aangesloten horecamakelaars zijn gespecialiseerd in alle aspecten rondom het kopen en verkopen van horecabedrijven. Binnen de V.M.H. zijn wij verantwoordelijk voor de regio’s Gelderland, Overijssel en een groot deel van Utrecht. Omdat er regelmatig overleg plaatsvind en er veel contact is tussen de aangesloten horecamakelaars kunnen wij als regionale zelfstandige horecamakelaar landelijke dekking aanbieden. Als horecamakelaar bemiddelen wij in het aan- en verhuren van horeca-, recreatie- en leisure bedrijven. Maar daarnaast heeft Horecapachter zich gespecialiseerd in het vinden van de juiste pachter voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring binnen de horeca- , leisure- en recreatiesector weten wij eigenlijk altijd wel de juiste kandidaat te vinden die bij u en bij uw onderneming past. Wij zijn geheel zelfstandig en werken op basis van No Cure No Pay. Bij ons dus geen ondoorzichtige dossier- of andere bijkomende kosten! Wij gaan dan ook verder dan anderen om de juiste match te vinden! De makelaar voor de regio’s Gelderland Overijssel en groot deel van Utrecht inclusief stad Utrecht.
Menu