Langestraat 103, 1811 JE Alkmaar, Nederland
 • Huurbedrag: Per maand
 • Adres: Langestraat 103, Alkmaar
 • Soort:
 • Inventaris / Goodwill: Koop
 • Prijs Inventaris / Goodwill: € 15.000,00
 • Onroerend goed: Huur
 • Prijs onroerend goed: € 3.184,88
 • Aantal zitplaatsen: 54
 • Terras: Ja
 • Aantal zitplaatsen terras: 12

Omschrijving

TE KOOP: Lunchroom te koop op fantastische locatie in Alkmaar! Het betreft de huur van het volledige pand aan Langestraat 103, met de overname van de horeca onderneming (lunchroom) op de begane grond, opslag-/personeelsruimte en woonruimte(n) op de verdiepingen. Deze locatie is ook geschikt voor andere formules, zoals restaurant. 

De lunchroom
De lunchroom aan de Langestraat bevindt zich op een absolute A-locatie in de drukbezochte hoofdwinkelstraat van Alkmaar. De lunchroom is een zeer geliefde locatie onder het winkelende publiek. De gasten kunnen plaatsnemen op één van de ca. 54 comfortabele zitplaatsen in de sfeervolle lunchroom óf op het voorgelegen terras met ca. 12 zitplaatsen. Er is ook een uitgifte loket aanwezig.

Direct bij binnenkomst bevindt zich een ruime bestel- en afhaalbalie, met daarachter de voorbereidingskeuken. De keuken is voorzien van diverse hoogwaardige apparatuur voor bereiding van de verse producten. In het midden van de zaak is een kleine spoelkeuken aanwezig en een gastentoilet met voorportaal. De lunchroom valt onder een succesvolle landelijke franchise formule. 
Overname van de franchise formule is optioneel en geen verplichting.

1e en 2e verdieping
De 1e verdieping van het pand is momenteel in gebruik als personeelsruimte en opslagruimte, voorzien van diverse koel- en vriescellen. De huidige personeelsruimte is echter ook geschikt voor gebruik als woonruimte, bijvoorbeeld als woonkamer (zoals bij de vorige huurder). Tevens is er op de 1e verdieping een badkamer aanwezig én bevindt zich aan de achterzijde een zonnig dakterras. Op de 2e verdieping is een woonruimte gerealiseerd inclusief keuken, twee slaapkamers en een woonkamer. Dit pand biedt u de zeer aantrekkelijke mogelijkheid om te ondernemen én wonen onder één dak, midden in het centrum van Alkmaar! Naast eigen bewoning is de bovenverdieping ook geschikt voor onderverhuur, bijvoorbeeld voor huisvesting van personeelsleden, maar dat is alleen toegestaan met schriftelijke goedkeuring van verhuurder.

Locatie/Ligging 
De lunchroom bevindt zich op een A-locatie in de drukste autovrije winkelstraat van de stad, nabij de welbekende Grote Kerk en het monumentale stadhuis. 

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, maandag van 12.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 18:00 uur. Uiteraard kan koper zelfs diens openingstijden bepalen, zolang dit binnen de maximale openingstijden van de gemeente Alkmaar valt.

Bestemming
Op deze locatie geldt bestemming ‘Centrum’ met horeca mogelijk t/m categorie 3. Neem contact op met gemeente Alkmaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Details
– Vraagprijs goodwill/inventaris: € 15.000,- (bieding gevraagd)
– Huurprijs: € 3.184,88 excl. btw per maand (inclusief bovenwoning)
– Overname: in overleg
– De franchise formule mag worden overgenomen, maar dat is geen verplichting.

Kenmerken

 • Totale oppervlakte (m2): 205 m²

Bekijk op de kaart

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Van Alkemare Horecamakelaardij 0226-343220
info@vanalkemare.nl http://www.vanalkemare.nl Bedrijf : Van Alkemare Horecamakelaardij Van Alkemare Horecamakelaardij is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het verkopen, verhuren, aankopen en taxeren van horeca. Actief in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. No Cure No Pay.