• Soort:
  • Inventaris / Goodwill: Koop
  • Prijs Inventaris / Goodwill: € 9.900,00
  • Referentie: 1869

Omschrijving

Milans Platters

Catering bedrijf Leeuwarden

n Milans Platters is een jong en dynamisch catering bedrijf in leeuwarden. Milan is in oktober 2020 begonnen bij hem thuis in de catering vanwege de corona. Door zijn liefde en passie voor eten heeft hij in een korte tijd een leuk concept opgebouwd in Leeuwarden. Milans Platters brengt de beleving van eerlijk, vers en huisgemaakt eten bij de mensen thuis. Dit doen ze op grote Platters met eten, gepresenteerd in mooi servies. De unieke uitstraling zorgt voor een bourgondisch gevoel. Het samen eten staat centraal in de visie van Milans Platters.

Door andere drukke werkzaamheden is Milan thans bereidt zijn bedrijf te verkopen. Je koopt het concept met de inventaris, website, facebook enz.. Via de website www.milansplatters.nl is het een lust om de verschillende gerechten te bekijken en is het ook eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Milan is verder zeer aktief op facebook, https://www.facebook.com/milansplatters/ , de mooie foto’s spreken boekdelen en nodigen zeker uit om te gaan bestellen bij Milans Platters !

Voor een bestaand horecabedrijf is Milans Platters een welkome aanvulling. Je kunt het als eerste of als tweede merk voeren voor de catering. Je krijgt er een doelgroep bij die je nog niet had. Catering is hot en wordt nog steeds belangrijker in de huidige maatschappij. Milans Platters brengt de beleving van het samen eten zonder veel gedoe bij je thuis. Heb je een horecabedrijf en je wenst het uit te breiden met catering, dan is dit je kans. Een bestaande formule die zich in korte tijd zich al bewezen heeft is aantrekkelijk om over te nemen. Een ander groot voordeel is dat er direct omzet is !

Cateringbedrijf Milans Platters is ook ideaal voor een starter om over te nemen. Voor een geringe investering heb je direct een instapklaar cateringbedrijf. De huidige eigenaar is bereidt je te helpen met de eerste schreden op dit pad.

Vraagprijs voor de overname bedraagt € 14.000,00

Nu in prijs verlaagd !

Nieuwe vraagprijs € 9.900,00 !!

Nadere informatie kun je krijgen via horecamakelaar Henk Hosper

friesland@eigenhorecamakelaar.nl

tel / app 0683211647

Kenmerken

  • Brouwerijverplichtingen: Nee
  • Automatenverplichtingen: Nee
  • Leasecontracten: Nee

Makelaar

Makelaar profielafbeelding
Henk Hosper 0683211647
friesland@eigenhorecamakelaar.nl http://www.eigenhorecamakelaar.nl Bedrijf : eigen horeca makelaar Friesland
Menu